2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 36 پست
چون اصلا خونه نیست  وقت بیکاریش هم با دوستاشه

خب شما هم سرگرمی برای خودت جور کن ...  باور کن من عاشق شوهرمم ولی اگه ۳ هفته هم خونه نیاد من اصلا ناراحت نمیشم و حوصله ام سر نمیره .. 

ببین هر کس خودش باید به خودش کمک کنه ..خودت رو مشغول کن ‌..کتاب ..فیلم ...معاشرت...پول خرج کردن ..تمیز کاری .. ورزش ..هرچی که دوست داری و میتونی 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
واااای بخاطر همین🙄🙄🙄🙄چقدر ساده میگیرین وساده تو دل مردمو خالی میکنین توروخدا نکنین هم خودتون هم ...

بچه پدر نداشته باشه بهتره از اینه که ی پدر عصبی دست بزن داشته باشه ک جلو روش مامانشو میزنه

اتفاقا اینجوری بیشتر تاثیر داره روی بچه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زندگی خیلی پستی بلندی داره اگه بخوای سر هرچیزی جدابشی سنگ رو سنگ بند نمیشه  حالا گفته قیافم از ...

ی جوری میگی بچه طلاق انگار سرطان داره

اره خب اینجوری بهتره استارتر هم کار خوبی می‌کنه میخواد جدا بشه این بهترین راهه

زندگی خیلی پستی بلندی داره اگه بخوای سر هرچیزی جدابشی سنگ رو سنگ بند نمیشه  حالا گفته قیافم از ...

دقیقا رحمت به شیری که خوردی. زندگی که الکی نیس تو همون زندگی خوشکلی هم داشته نمیشه که زود طلاقک. دوبار که ازدواج کنه این مسکاعل تو هر زندگی خواهد بود

مقصر تو بودی خوب خسته کوفته امده با خنده میرفتی جلوش یکم ارایش میکردی بعد نتیجشو میدیدی 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
کجا گفت زده؟ خوبه شما قاضی نشدی همرو حکم طلاق میدادی از دم

بدتر از زدنه این حرف

خودت اگه شوهرت بهت همچین حرفی بزنه قربونش صدقش میری؟

ی جوری میگی بچه طلاق انگار سرطان داره اره خب اینجوری بهتره استارتر هم کار خوبی می‌کنه میخواد جدا بش ...

نگفت که میخام جدا بشم  چرا داری کتک و جدا شدنو از خودت درمیاری توکه اتیشت از استان تند تره

خودتم. میدونی بی ربط میگی ولی گردن نمیگیری این پافشاریتو دوست دارم😂😂😂

اره اصلا راست میگی من بی ربط میگم شما هم لطف کن ریپلای نکن من دارم با استارتر حرف میزنم