2777
2789
عنوان

8 کیلو کم کردم 🤩🤩💪

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
حالامن دوس دارم اضافه کنم🙄

خب درستش همینه که هر کس به سمت وزن متناسب بره 

وزن کم کردن ملاک نیست❤️

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
آره خودم غذاهای سالم میخورم بهم میگن سس مایونز و اینا بخور خودم نمیخورم البته از بعد عید سه کیلو رف ...

نه اصلا حرفشونو گوش نکن 

چاق شدن به چه قیمت؟ 

حتما موفق میشی عزیزم ☘️

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چه مدتی 8 کیلو کم کردی؟

عزیزم تقریبا 5 یا6ماه چون نمیخواستم ضرری به پوستم وارد بشه آهسته کم کردم 

نه مهربونم  به دلیل اینکه بیمارم نمی تونم سمت رژیم برم  ولی سالم خوری رو شروع کردم و نتی ...

انشاالا همیشه سالم و سلامت باشی عزیزم

نه اصلا حرفشونو گوش نکن  چاق شدن به چه قیمت؟  حتما موفق میشی عزیزم ☘️

ممنونم عزیزم ❤❤

من با مکمل هایی مثل شربت زینک یا مولتی ویتامین و قرص های ویتامین ای و امگا ۳ که قبلا دکتر تغذیه برام تجویز کرده بود با همونا دارم اشتهامو زیاد میکنم دکتر بهم سیپروهپتادین داد مصرف نکردم ولی اون مکمل ها بی ضرره طبق دکتر قبلی دکترم که چند سال پیش بهم داد دارم از اول مصرف میکنم 

منم همیشه میگم سلامتی مهمتر از چاق شدن یا لاغر شدنهر

ممنونم عزیزم ❤❤ من با مکمل هایی مثل شربت زینک یا مولتی ویتامین و قرص های ویتامین ای و امگا ۳ که قبل ...

برات آرزوی موفقیت دارم گلم💖💖💖

سلام عزیزم خوبی  با هشت کیلو کاهش سایزت چقدر تغییر کرد این مقدار کاهش وزنت خیلی به چشم اومد ی ...

خوبه خودم راصی هستم 

لباسام که تنگ بودن اندازه شدن و اونهایی که خوب بوده گشاد شدن وباید تنگ بشه مثلا دور کمر دامنی که 80 بوده الان شده 75 البته باید ورزشم کنی