2777
2789
عنوان

8 کیلو کم کردم 🤩🤩💪

442 بازدید | 39 پست

سلام خواستم شما عزیزان  هم توي شادیم شریک باشيد 

وزن قبلی 75 🙄

وزن فعلی 67😍😍🎉

☘️فقط اراده 

☘️روزی 1ساعت پیاده روی تنها(چون اگر با کسی باشی همش مشغول حرف زدن میشید یا اینکه اون آهسته میخواد راه بره و شما هم مجبوری بخاطر اون آروم راه بری و نمی‌تونید ورزش مفیدی داشته باشید) 

☘️کم و بیش کالری شماره کردم با مانکن(مهم ترین فایده کالری شماری این هست که غذا های پر کالری رو می‌شناسید و کمتر از اونها توی رژیمتون استفاده میکنید) 

☘️غذاهایی که از برنامه غذایی حذف کردم یا ماهی یک مرتبه میخرم:نوشابه، فست فود،شیرینی، نسکافه، شیرین عسل، قند و شکر

☘️گاهی حتی وزنم بالا می‌رفت اما من برنامم رو رها نکردم 

انشاالا موفق و سلامت باشید💖💖💖💖

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

ایول 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دست راستت روی سر من

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
خوشبحالت عزیزم  منم الان دارم پیاده روی میکنم دو وعده در روز که میشه یک ساعت  رژیمم دارم ...

یکبار 1ساعته بری بهتری چون دوتا نیم ساعته تا میخوای بری روی چربی سوزی پیاده رویت تموم شده

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
یکبار 1ساعته بری بهتری چون دوتا نیم ساعته تا میخوای بری روی چربی سوزی پیاده رویت تموم شده

عکس قبلو الانتو نداری بذاری 

منم میخوام 10کیلو کم کنم 69 عهستم میخوام بشم 59 ولی میترسم بدنم شل بشه

خیلی راحته فقط صبر کن عزیزم💖سوالم داشتی در خدمتم

میخوام وزن اضافه کنم

الان ۴۸ هستم میخوام برسم به ۶۰

ماهی ۴ کیلو اضافه کنم

مشکلمم فقط کم اشتهایی و نداشتن اراده هست 😐😐

تو برنامه بنتو رژیم یه ماهه گرفتم هنوز شروع نکردم