2777
2789
عنوان

شما با شوهراتون مهربونین؟

290 بازدید | 38 پست

بیچاره شوهرم خیلی مهربونه صبح سر یه چیز الکی سرش داد زدم هاج و واج نگام میکرد میگه مگه چی گفتم آخه بعدشم زدم بیرون که بیام سرکار نه خدافظی کردم نه هیچی بعدش ازش عذرخواهی کردم ولی چه فایده اونجوری همش رفتار میکنم من عاشقانه دوسش دارم اونم همینطور اما بعضی وقتا سریع واکنش نشون میدم انگاری اصلا دست خودم نیست  چیکار کنم همیشه مهربون باشم واقعا صبح خودم دلیل رفتار خودمو نفهمیدم شاید چون دیشب کم خوابیده بودم بی حوصله بودم  بعدش که پیام دادم گفتم هروقت اینطوری رفتار کردم باهام قهر کن تا تنبیه شم گف تو تفم بندازی تو صورتم من دوستدارم چجوری قهر کنم انقد خجالت کشیدم از رفتارم

خدا        

خیلی. همیشه با محبت باهم رفتار میکنیم و از زندگی کنار هم لذت میبریم

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن روزی دوبار صب و عصر شلاقش میزنم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خیلی. همیشه با محبت باهم رفتار میکنیم و از زندگی کنار هم لذت میبریم

خداروشکر همیشه همینطور باشین

ماهم خیلی باهم خوبیم ولی بعضی وقتا نمیدونم چرا یهو سر یه چیز کوچولو از کوره درمیرم  

خدا        

یه خاله دارم خدای سیاسته همیشه میگه صبح که همسرتون میخوا بره بیرون مهربون و با لبخند بدرقش کنین حتی اگه ازش ناراحتین اول صبح دعوا نکنین 

همیشه یادم میره ازش بپرسم چرا نباید اول صبح دعوا کرد 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

شوهر منم خیلی اقاست یکم که اخم میکنم هی میگه نمیدونم چرا اینجوری شدی غصه میخوره، واقعا بعضی از مردا از خانما هم احساسی ترن من اصلا دلم نمیاد بد باشم باهاش بیشتر دلخوریام سر خونوادشه از مهربونیش سو استفاده میکنن

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗