2777
2789
عنوان

شما با شوهراتون مهربونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست
چرا فدات ادمیزاد بعضی وقتها حوصله خودش رو هم نداره اون موقعه به هم میگیم که به تنهای نیاز داریم

اوم...من خیلی وقتا الکی ناراحت میشم..داد و هوار نمی کنیم ولی خب فک کردم غیر طبیعیم

آخه جفتمون داشتیم حاضر میشدیم بریم سرکار  سردرد داشتم یکم انگاری منتظر بودم بیچاره چیزی بگه &n ...

یکم روی کنترل خشمت کار کن از این مدیتیشن و اینا انجام بده و از شوهرت بخواه که وقتایی که اینجوری میشی بغلت کنه اونجوری هم غر غرتو کردی هم آروم شدی و اینکه بحثی هم پیش نمیاد خدایی نکرده 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوم...من خیلی وقتا الکی ناراحت میشم..داد و هوار نمی کنیم ولی خب فک کردم غیر طبیعیم

نه منم این جوری میشم

به همسرم میگم تو رو خدا بچه ها رو چند ساعت ببر بیرون

یا میگم من میرم تو اتاق نزار بچه ها بیان

یا موقعه ای که نماز میخونم نمیزاره بچه ها بیان تو اتاق 

خداروشکر همیشه همینطور باشین ماهم خیلی باهم خوبیم ولی بعضی وقتا نمیدونم چرا یهو سر یه چیز کوچولو از ...

پیش میاد عزیزم باید کنترلش کنی

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
مرسی از راهنماییت عزیزم

خواهش عزیزم 

اینا تجربه های خودمه چون منم خیلی عصبی میشم و خب با این کارا الان خیلی نسبت به قبل بهتر شدم شاید دیگه حتی ماهی یبار هم ناراحتی پیش نمیاد بینمون

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
خواهش عزیزم  اینا تجربه های خودمه چون منم خیلی عصبی میشم و خب با این کارا الان خیلی نسبت به قب ...

یه دنیا ممنون انشاالله همیشه کنار هم خوب و خوش باشین  

خدا        
یه دنیا ممنون انشاالله همیشه کنار هم خوب و خوش باشین    

مرسی عزیزم انشالله حال دل شما هم همیشه رنگی و شاد باشه 

2790
2778
2791
2779
2792