2777
2789
عنوان

شما با شوهراتون مهربونین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگفتم تف بنداز تو صورتم شوهرم گف تفم بندازی تو صورتم من دوستت دارم

اونجاس يكم اشتباه شده شرمنده😅😅

بهش بگو كه بعضى از اخلاق هايى منو ناراحت ميشه و مسئله رو وا كن و با نرمى بگو درستش كنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎
اشتبا خوندی خاهر

عاره آبجى بعدا اسى و اينا گف😅🤦🏻‍♀️آخه نوشته ها خيلى نامرتب نصفش كنارش مونده بد فهميدم بعدا متوجه شدم مرسى 😍

به نظرم وقتایی که ناراحتی یا عصبانی هستی دور و بر شوهرت نباش یا ازش بخواه که تنهات بزاره یکم تا آروم بشی اینجوری دیگه بحث پیش نمیاد و توام اینقد ذهنت درگیر نمیشه که چرا این رفتارو کردم 

گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو می‌شویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
اونجاس يكم اشتباه شده شرمنده😅😅 بهش بگو كه بعضى از اخلاق هايى منو ناراحت ميشه و مسئله رو وا كن و ب ...

اره صبح بهش گفتم چرا اونجوری نگام کردی گف بخدا اصن نگات نکردم گفت من دستمم تکون بدم داد میزنی سرم که چرا دستتو تکون میدی گفتم اره کاش همینی باشه که تو میگی

من اخلاقی دارم زود عصبی میشم زودم پشیمون خودشم اخلاقمو میدونه ولی میترسم رابطمون سرد شه 

خدا        
به نظرم وقتایی که ناراحتی یا عصبانی هستی دور و بر شوهرت نباش یا ازش بخواه که تنهات بزاره یکم تا آروم ...

آخه جفتمون داشتیم حاضر میشدیم بریم سرکار 

سردرد داشتم یکم انگاری منتظر بودم بیچاره چیزی بگه  

خدا        
اره صبح بهش گفتم چرا اونجوری نگام کردی گف بخدا اصن نگات نکردم گفت من دستمم تکون بدم داد میزنی سرم که ...

يا از مشاوره كمك بگير يا با مهربونى و نرمى بگو كه عاقايى بعضى رفتارت منو ناراحت ميكنه و نميدونم اينجور چيزا ولى با مهربانى و ناز بعدش ازش بخواه درست كنه خودتم خودتو درست كن از لحاظ زود عصبى شدن