بیچاره شوهرم خیلی مهربونه صبح سر یه چیز الکی سرش داد زدم هاج و واج نگام میکرد میگه مگه چی گفتم آخه بعدشم زدم بیرون که بیام سرکار نه خدافظی کردم نه هیچی بعدش ازش عذرخواهی کردم ولی چه فایده اونجوری همش رفتار میکنم من عاشقانه دوسش دارم اونم همینطور اما بعضی وقتا سریع واکنش نشون میدم انگاری اصلا دست خودم نیست چیکار کنم همیشه مهربون باشم واقعا صبح خودم دلیل رفتار خودمو نفهمیدم شاید چون دیشب کم خوابیده بودم بی حوصله بودم بعدش که پیام دادم گفتم هروقت اینطوری رفتار کردم باهام قهر کن تا تنبیه شم گف تو تفم بندازی تو صورتم من دوستدارم چجوری قهر کنم انقد خجالت کشیدم از رفتارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم وقتایی که ناراحتی یا عصبانی هستی دور و بر شوهرت نباش یا ازش بخواه که تنهات بزاره یکم تا آروم بشی اینجوری دیگه بحث پیش نمیاد و توام اینقد ذهنت درگیر نمیشه که چرا این رفتارو کردم
گاهی در زندگی با آدم هایی رو به رو میشویم که از خود میپرسیم اینها تا به حال کجا بوده اند؟؟؟ 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 چرا همانجا نمانده اند؟ 😶😶😶😶😶
اره صبح بهش گفتم چرا اونجوری نگام کردی گف بخدا اصن نگات نکردم گفت من دستمم تکون بدم داد میزنی سرم که ...
يا از مشاوره كمك بگير يا با مهربونى و نرمى بگو كه عاقايى بعضى رفتارت منو ناراحت ميكنه و نميدونم اينجور چيزا ولى با مهربانى و ناز بعدش ازش بخواه درست كنه خودتم خودتو درست كن از لحاظ زود عصبى شدن