2777
2789
عنوان

مادرشوهر بد

517 بازدید | 35 پست

مادرشوهرم در درآن نامزدی وعقد و اوایل عروسی خیییییییلی اذیتم کرد و حتی پسرشان درس داد و همگی دست به دست هم دادن وبرام عروسی نگرفتن و هزارتا کار دیگه.الان خوب شده باهام چون سالمند شده و بهم احتیاج دارمهیچ طور راضی نمیشم بخام کمکش کنم چون حتی ۱خاطره خوش ندارم ازش .شوهرم بی نهایت مامانیه و چند روزه سر مادرش بحث داریم شما بودین الان هواشا داشتین؟

به نظرم مسخره است که از عروس انتظار دارند تو پیری کارهای مادرشوهر انجام بده.

احترام به مادر خوبه ولی اگه خیلی پسرش مامانی هست خودش کارهای مادرش انجام بده

چون اون مادر برای پسرش هست ولی نسبت مادری که با شما نداره

الهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نهههههههه سرشو خر بکنه تا وقتی قدرت داشت از هیچ ظلمی دریغ نکرد حالا افتاده شده مهربون شده

دقیقا. پیر که می شن دنبال یه پرستار مجانی می گردند تا وقتی که سالم هستن خدا رو بنده نیستن

الهم عجل لولیک الفرج

به نظرم مسخره است که از عروس انتظار دارند تو پیری کارهای مادرشوهر انجام بده. احترام به مادر خوبه ول ...

دقیقا من به خدا حتی یه خاطره خوش ازش ندارم .۷ تا بچه انو شوهرم میخام جور همه را بکشه.بهش میگن اندازه سهم خودت کمک کن به خدا وضع همشون از مابهتره

هیچ وقت به کسی نگفتم دغدغه ات چرا این چیزاس!

ولی توی این وضعیت بهت میگم!!

گوشت و مرغ کیلو خداتومن را مبخوری و اعصابت را الکی خورد میکنی!!

اصلا حالا مادرشوهر و خوارشوهرت دغدغه نیستند توی این بساط

نه

حتی نمیذاشتم یه روز بیارنش پیشم، چون بعید نیست از سر تلافی بلایی سرش بیارم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
هیچ وقت به کسی نگفتم دغدغه ات چرا این چیزاس!ولی توی این وضعیت بهت میگم!! گوشت و مرغ کیلو خداتومن را ...

اره درست ولی چرا تو این وضع بد همش از شوهرمن و من توقع دارن؟ تو که میدونی وضع پسرت چطوره چرا میشینی ور دلش و ناله میکنی از نداری

البته به اندازه سهم خودم کمک کردم ولی بیشتر نمیخام کمک کنم

خودشو خواهراش جون بکنن انجام بدن

ولی اگه احیانا در دسترس نبودن مثلا مسافرت بودن ومخصوصا کمک خپایت به خاطر خدا انجام بده ثواب داره

ولی بیشتر وظیفه داری بهذمامان خودت کمک کنی

2827
2791
2779
2792