2777
2789

سلام خانوما امروز رفتم یه چند تیکه لباس گرفتم برا نی نیم،اونیکه با دورپیچ و دستکش و اینای نیو برنه،دوتای دیگه سایز صفر ولی فک کنم این سایز صفر تا سه ماه خیلییی بزرگه برای نی نی،زیر دکمه هم می‌خوام بخرم برا زیرشون،خانوما گفتن سایز صفر دو سه دست بگیر ولی بنظرم خیلی کمه دیگه چیا بگیرم؟؟

،راستش هیچکدوم از اینایی ک خریدم ب دلم نیس انگار خوشگل نیستند شیطونه میگه پس بده

،یه دورپیچ هم گرفتم برا چند ماه اول لازمشه،اونم کیف دم دستیشه کوچولوه برا بیرون رفتن چند ساعتی یا رفتن خونه مامانمینا،یه کوله بزرگ وسایل داره اون جداس 

راستش اینا همه رو هم یه تومن شد چ گرون الکی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عخییییی❤️🥰😍🧸

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

ای خدا مبارکه ....به حق محمد خدا به هرکیم چشم انتظار بچس نی نی بده خدایا چشم انتظارم خدایا اینماه مامان بشم‌خدایا التماست میکنم 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 

اون چند تا ست رو ببر بیمارستان 

منم برا دخترم بردمشون بیمارستان 

پتو دخمل منم مثل پتو فندق تو هست 😍

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر