2777
2789
عنوان

تو عقدم چطوری باید ب خودم برسم

228 بازدید | 7 پست

چیکار باید بکنم ک بیشتر واسش جذاب باشم و شیک ب نظر بیام

صورتم هیچ عملی لازم نداره و ابدا خوششم نمیاد شوهرم تازه خیلیام میگن شبیه عملیام

اندامم توپر و روفرمه و همسرم دوسش داره

چیکار کنم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موهات رنگ و کراتین بکن صورتت فیشال و اصلاح عربی کن و روتین حمامت رو رعایت کن اپلاسیون یا لیزر برو و همیشه از مام و بادی اسپلیش و اسدری بدن و ادکلن بعد حمام استفاده کن اگر عرق میکنی بوتاکس زیر بغل بزن و داخل حمام هم از اسکراب و شامپو بدن و شامپو ضد شورع و چربی مو و خامه بدن و کرع بدن و لوسیون استفاده بکن و برا موهات هم ماسک مو و روغن ارگان اصل و عطر مو اسافادع کن واسع بیکینی هم صابون نواحی حساس و فوم شستشو بگیر و با سرکه سیب بشور و از خمیر دندان مارویس استفادع کن و مسواک روی زبون و قزص خوشبو کننده دهان و دهان شو و اگر تیرکی داری هم برو لیزر همون نواحی رو بکن ک تیرگی برطرف بشع و همیشه یک ابرسان عطری ب گردنت بزن و بالم لب هم همیشه بزن و لباس خاب هم بگیر تر میحا فانتزی یا بلند باشه و ناخن هات هم همیشه درست بکن و پاهات هم پدیکور کن و کرم ضدترک و نرم کننده بزن و مژهات هم لیفت یا کاشت بزن و همیشه هم سعی من از نیم ست ب عنوان اکسسوری استفاده منی گردنبند و گوشواره