2777
2789
عنوان

چند تیکه لباس برا نی نیم خریدم بیاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 32 پست

الهی😍😍😍😍

به سلامتی بپوشه دخملت

راستی لباساشو کوچولو نگیر زیاد چون زودی کوچیک میشن سایز ۳ بگیر بیشتر سایز صفر نهایت تا چهلمش اندازه میشه

منم دخترم ۶ ماهشه بیشتر لباساش کوچیک شدن الان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من یک دست فقط لباس صفر خریدم .بذار ماه های اخر وزنشو بگن متناسب بااون بخر. ایشتلا هممون به سلامتی زایمان کنیم.

turk girl ملوسک نانازم شناختین که❤؟! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای یکسان بودن حقوق زن و مرد است. 👫 فیتنس کار بودم که الان بخاطر پسرکوچولوم ورزش و عشقم هولاهوپ رو گذاشتم کنار ولی شما همچنان ادامه بدید اکی🎉🤸‍♀️؟! جدید نیستم سه ساله اینجام چهاربتر تعلیق شدم🤭💪
اون چند تا ست رو ببر بیمارستان  منم برا دخترم بردمشون بیمارستان  پتو دخمل منم مثل پتو فن ...

همشونو؟ میگن سرهمی بیمارستان تن بچه نمیکنه میگم برم باز از این مانتوییا با شلوارش بگیرم

الهی آمین عزیزم میدونم داری چی میکشی منم مثل خودت منتظرم

خیلی سخته خیلی خیلی من‌ یه دست لباس نوزدای سه تا جفت جوراب گیره برا بچه ای ک نمیدونم کی میاد خریدم دعام کنید از ته دعا خدا به حق فاطمه زهرا همه چشم انتظارا شاد کنه 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
عزیزم من یک دست فقط لباس صفر خریدم .بذار ماه های اخر وزنشو بگن متناسب بااون بخر. ایشتلا هممون به سلا ...

صفر تا سه ماه یکی خریدی؟ بنظرم خیلی بزرگن ک،اونموقع یک دیگه اندازشونه برا اولا؟

همشونو؟ میگن سرهمی بیمارستان تن بچه نمیکنه میگم برم باز از این مانتوییا با شلوارش بگیرم

نه من سرهم تنش کردم 

تو بیمارستان 

دقیقا هم از این چند تا تیکه ایی ها بود 

سرهم خیلللی خوبه برا بچه شلوار برا نافش اذیت میکنه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

مرسی عزیزم، خودتم یه نی نی گلی داری تو دلت

ممنون.من هنوز چهارشنبه نوبت آنومالی دارم.هفته پیش لکه بینی داشتم رفتم سونوی معمولی دکتر کفت هفته بعد یعنی این هفته برو.منم نوبت دوشنبه رو که از قبل رزرو کرده بودم کنسل کردم مجدد برای چهار شنبه نوبت گرفتم.التماس دعا عزیرم.

صفر تا سه ماه یکی خریدی؟ بنظرم خیلی بزرگن ک،اونموقع یک دیگه اندازشونه برا اولا؟

نه بیمارستانی خریدم. خیلی کوچیکه. بقیه همش ۱ و ۲ خریدم.یکمم گذاشتم برا بعد به دنیا اومدنش برم بخرم

turk girl ملوسک نانازم شناختین که❤؟! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای یکسان بودن حقوق زن و مرد است. 👫 فیتنس کار بودم که الان بخاطر پسرکوچولوم ورزش و عشقم هولاهوپ رو گذاشتم کنار ولی شما همچنان ادامه بدید اکی🎉🤸‍♀️؟! جدید نیستم سه ساله اینجام چهاربتر تعلیق شدم🤭💪
ممنون.من هنوز چهارشنبه نوبت آنومالی دارم.هفته پیش لکه بینی داشتم رفتم سونوی معمولی دکتر کفت هفته بعد ...

ان شاالله ک سالم و سلامت بغلش میگیری خبری نیس عزیزم خیره،برات دعا میکنم

خیلی سخته خیلی خیلی من‌ یه دست لباس نوزدای سه تا جفت جوراب گیره برا بچه ای ک نمیدونم کی میاد خریدم د ...

منم از این چیزا زیاد واسش خریدم دیگه یه مدت نخریدم تاامروز که دکتر داشتم برمیگشتم یدونه پستونک صورتی واسش خریدم هزاربار قربون پستونکش رفتم تا الان الهی فدات بشم‌مادر😍😍بیازودی

خدایا شکرت شکرت شکرت
نه بیمارستانی خریدم. خیلی کوچیکه. بقیه همش ۱ و ۲ خریدم.یکمم گذاشتم برا بعد به دنیا اومدنش برم بخرم

مبارک باشه،منم میخوام تا سایز دو بخرم بقیش بذارم هروقت لازم شد بخرم،ولی باز نمی‌دونم از سایز یک و دو چندتا چندتا چی بگیرم