2777
2789
عنوان

رفتار زشت همکارام

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 70 پست
بیشتر اقایون اذیتش میکنن

به رئیس تون بگید اینجوری می کنن و یبار شما و بقیه خانم ها برید پیشش باهاش گرم بگیرید، اگه بقیه ببینن باهاش خوب هستید کمتر آزار میدن! عقده دارن، خودشون کمبودی دارن با آزار بقیه تخلیه میشن!

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران خاصیتش اینه ᥬ😂᭄ کلا از قدیم شهرستان و مسخره میکردن.. یا کسی ساده و مظلومه یا لهجه داره..  ...

اولا تهرانیا اصیل اینطور نیستن‌دوما اینایی که اینطورن شهرستانین که خودشونو تهرانی زاده میدونن

من  ادم‌ با اصالت‌تهرانی زیاد دیدم‌اصلا اینطور نبودن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خدا به من رحم کنه، منم چند وقته دیگه تو همچین محیطی قرار برم سر کار و مثل همین دختره از شهر کوچیک برم شهر بزرگ، تازه اروم و بی زبون هم هست 😔

توروخدا دعام کنید اوضاع خوب پیش بره

من واسه گرفتن این کار خون دل خوردم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
به رئیس تون بگید اینجوری می کنن و یبار شما و بقیه خانم ها برید پیشش باهاش گرم بگیرید، اگه بقیه ببینن ...

والا خانما هم خوب نیستن باهاش منتها اقایون خیلی بدترن، منم کم میبینمش چون سرکار درگیر کارا خودمم

چه میدونم میگن چرا از شهرستان اوردن و از این چرت و پرتا انگار تهران ارث پدریشونه سند زدن به نامشون

اگه میشه شما کمکش کنید ...دلم‌براش خیلی سوخت یه لحظه اشکم دراومد خدا کمکش کنه انشالله

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

مطمئن باش چون بهشون محل نمیزاره شک نکن ...اگر یه ذره چراغ سبز نشون میداد باهاش خوب بودن

فکر نمیکنم بخاطر این باشع

بعضی وقتا کارمندای قدیمی تر مدرکشون پایین تره  یا مثلا قراردادی هستن و این جدیده رسمیه  و واسه همین حسودیشون میشه چون سطح طرف بالاتره و پیشرفت میکنه و ممکنه بشه مافوقشون واسه همین میخان پیش مدیرها و بقیه خرابش کنن یا کلا دکش کنن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
والا خانما هم خوب نیستن باهاش منتها اقایون خیلی بدترن، منم کم میبینمش چون سرکار درگیر کارا خودمم

خب دلیلش چیه که باهاش خوب نیستن ؟

حرف بدی زده؟؟

این همه تنفر و عقده نسبت  به یه تازه کار غیر عادیه

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
یکمم از خودش بپرس ک یخش باز شه

تا میرم درگیر کارم تا پایان تایم کاری

دو سه باری بهش گفتم ولی خب چه فایده 

دایره ما 14نفره همه باهاش بدن همه بهش تیکه میندازن، خب گناه داره چند نفر به یه نفر

تا میرم درگیر کارم تا پایان تایم کاری دو سه باری بهش گفتم ولی خب چه فایده  دایره ما 14نفره هم ...

چه تیکه هایی مثلا

سوادشو مسخره میکنن یا نابلد بودنشو یا چی