2777
2789
عنوان

رفتار زشت همکارام

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 70 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم بانکو نمیتونم بگم یه بانک دولتی

🤔🤔🤔 خب مگه میخایم چیکار کنم کنیم شوخی کردم که بابا پدرشو در بیاره بابای من یه معاون سادست 😉

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

وای بیچاره منم تازه رفتم یه جا یه دختره از خودم کوچیکتر هی میخواد بگه تو اشتباه کردی فلان همش مناظر سوتی از منه  بعد هی کارای منو بهم میگه! در حالی که من وظیفه مو میدونم به نظرتون چه واکنشی داشته باشم ؟؟

من یه تایمی مدیر یه بخش شدم،اون زمان خیلی کم سن بودم،بعد قبل من به همه پیشنهاد داده بودنا،همه گفته بودن کار اون بخش زیاده مدیریتش،ما قبول نمیکنیم،منم وقتی بهم پیشنهاد شد، چون تازه کار بودم از سر ناچاری قبول کردم،اما وقتی شروع به کار کردم سر دو ماه نشده یه قانون اومد که مدیریت و معاونت اون بخش حقوقش تقریبا دو برابر شد،آقاااا ازون روز تمام کارکنان اون بخش که قبلاًخودشون این پست رو رد کرده بودن منو جوری نگاه میکردم که انگار من ابوبکر البغدادی هستم، دو سه نفر بودن که اصلا سر کوچکترین چیز دعوا راه نینداختن با من،فک کنین مثلا سر اینکه چرا سماور خاموشه با داد و دعوا میومدم تو اتاق من😳،خلاصه خبرا رسید به بخش بالاتر،اونا چندین بار سرزده بازرس فرستادن و متوجه شدن که اوضاع از چه قراره ،سریعا همه شونو از بخش من قلع و قمع کردن خخخ،راحت شدم بخدا ،یه بخش خوبی بود اونجا تا سه چهار سال که اونجا کار کردم همه آرزو داشتن بیان بخش من که بعدم من ازدواج کردم رفتم تهران

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من یه تایمی مدیر یه بخش شدم،اون زمان خیلی کم سن بودم،بعد قبل من به همه پیشنهاد داده بودنا،همه گفته ب ...

نمیدونم بهش بگم بره به رئیس اداره بگه که اذیته و حداقل جابه جاش کنن ولی میترسم بد شه براش! اخه دو هفته اس دارن این بنده خدا رو اذیت میکنن چطور کسی میخاد بفهمه جز اینکه خودش بره بگه!

نمیدونم بهش بگم بره به رئیس اداره بگه که اذیته و حداقل جابه جاش کنن ولی میترسم بد شه براش! اخه دو هف ...

بنظرم الان اول کاری بره به رییس بگه  اینا اذیتم میکنن زیاد جالب نیست،شاید فقط بتونه از رییس بپرسم که از کی میتونم کمک بگیرم که کارو بهتر یاد بگیرم،شاید رییس متوجه بشه که کسی کمکش نمیکنه🤔

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
وای بیچاره منم تازه رفتم یه جا یه دختره از خودم کوچیکتر هی میخواد بگه تو اشتباه کردی فلان همش مناظر ...

ی بار خواست حرف بزنه محکم بهش بگو عزیزم به نظرت بهتر نیست سرت تو کار خودت باشه ؟