2777
2789
عنوان

رفتار زشت همکارام

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 70 پست
خب دلیلش چیه که باهاش خوب نیستن ؟ حرف بدی زده؟؟ این همه تنفر و عقده نسبت  به یه تازه کار غیر ...

بنده خدا لام تا کام حرف نمیزنه، سلام میکنه میشینه سرجاش بعد تایم هم خداحافظی همین! هر چی هم بهش توهین میشه تیکه میندازن اصلا حرف نمیزنه! البته با شناختی که من از همکارام دارم بهترین کارو میکنه چون اگه جوابشونو بده راحت میرن زیرابشو میزنن

چه میدونم میگن چرا از شهرستان اوردن و از این چرت و پرتا انگار تهران ارث پدریشونه سند زدن به نامشون

کدوم بانکی بگم بابام پدرشونو در بیاره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارو بقیه همکارا باید یادش بدن من مسولیتی ندارم

عزیزم چه یاد دادنی؟  

بانک یک سال قبل دوره و آموزش صندوق و غیره میزاره 

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
اتفاقا همه اشون تهران بدنیا اومدن و بزرگ شدن

گلم از اصالت تهرانی خیلی کم‌  طرف خودش تهران‌بدنیا اومد ولی پدربزرگش اینا کوچ کرده از شهرستان بودن‌که چندین سال  اومدن‌تهران.... یکی از دوستام‌خیلی عقده ای بود همه رو مسخره میکرد دقیقا اینطوری بود الانم حتی هست متاسفانه نمیدونم ریشه عقده ای بودنا از چیه 

هربار که میام‌تهران حالم از جَوش بهم‌میخوره هیچگونه آرامشی تو این پایتخت نیست...

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چه تیکه هایی مثلا سوادشو مسخره میکنن یا نابلد بودنشو یا چی

بنده خدا تحصیل کرده اس فوق لیسانس دانشگاه دولتی با معدل بالا بعد بهش اشاره میکنن میگن این بی سوادو کی اورده اینجا، یا مثلا میگن این دهاتی رو کی انداخته دایره ما میموندی دهات خودت بهتر بود و از این چرت و پرتا

تهران خاصیتش اینه ᥬ😂᭄ کلا از قدیم شهرستان و مسخره میکردن.. یا کسی ساده و مظلومه یا لهجه داره..  ...

چون گو... اضافی میخورن😊

بعضیاشون ک بی فرهنگن البته

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
بنده خدا لام تا کام حرف نمیزنه، سلام میکنه میشینه سرجاش بعد تایم هم خداحافظی همین! هر چی هم بهش توهی ...

چه آدمایی پیدا میشن 

البته من خودمم تجربه داشتن همکار بدو داشتم 

یه دختره بود دقیقا هم سن من و سر و زبون دار 

خیلی بددهن بود 

سر دوماه نشده از کارم استعفا دادم . دو سال گذشته از اون زمان ولی هنوزم بعضی وقتا حرفاش میاد توی ذهنم .

نمیدونم با این دل سیاهشون چجوری از مرگ و آخرت  نمیترسن

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
چه میدونم میگن چرا از شهرستان اوردن و از این چرت و پرتا انگار تهران ارث پدریشونه سند زدن به نامشون

حالا آدم بره رگ و ریشه خودشونو در بیاره مال ناف دارقوز آباد هستنا،دارن ادا تنگا رو در میارن الان

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
بنده خدا تحصیل کرده اس فوق لیسانس دانشگاه دولتی با معدل بالا بعد بهش اشاره میکنن میگن این بی سوادو ک ...

اره منم بالاتر همینو اشاره کردم

که به سواد و مدرکش حسودی میکنن چون میدونن ازشون جلو میزنه 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند