بانک یه بنده خدایی رو جدید استخدام کرده، حالا دختره دو هفته اس میاد دایره ما، بنده خدا یه دختر اروم و مظلومه از شهرستان اومده کاری هم به کار کسی نداره، حالا این همکارا نمیدونن چجوری این دختره رو تیکه پاره کنن، یعنی توهینی نبوده که بهش نکرده باشن! پشت سرش کلی حرف میزنن، حالا هم دست به یکی کردن که هیچ کس حق نداره بهش کار یاد بده تا بگیم رئیس بفرستش شعبه. چهارشنبه هم همکارا ایقد بهش توهین کردن که یه لحظه نگاش کردم دیدم اشکاش داره از رو ماسکش میریزه پایین! نمیدونم چراا اینا ایقد بدجنس و بد ذات ان! از اون روز هنوز تو فکرمه که چطور اشک دختره رو دراوردن! اخه ادم چقد میتونه بدجنس باشه!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آها... بیشتر محیطای کار همین طورن... بابام پالایشگاست میگه خیلی محیط بدیه... پدرشوهرم و خواهر بیمارستانن میگن ایقد حسودن بعضیا...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰