2777
2789
ایشون شاغل هستن،پیشنهاد تغییر شغل رو خودشون دادن ولی کاری ک بخوان تهران پیدا کنن خیلی زیاد طول میکشه ...

ببینین،این تصمیم تصمیم کوچیکی نیست و هر طرفی بری زمین تا آسمون فرق آیندت میشه،،،بهتره بشینی با خودت و یه قلم و کاغذ برداری معایب و محاسن هر تصمیم رو بنویسی و براساس اونا بری جلو،،آگاهانه و کاملن مسلط به اوضاع و شرایط تصمیم بگیر که خدای نکرده بعدن سرزنش نکنی خودتو،،،

لایک نکنید «ممنونم»
ببینین،این تصمیم تصمیم کوچیکی نیست و هر طرفی بری زمین تا آسمون فرق آیندت میشه،،،بهتره بشینی با خودت ...

ببینید از اول ما قرار گذاشتیم ک من برم شهرشون،بخاطراینکه رسیدنمون آسون بشه،حالا فکر کنید که رتبه خوب شده،به من حق انتخاب دادن ک اگر تهران میخوای این راه هم هست،به اینهم فکر کنید ک اگر من بخوام بعدها انتقالی بگیرم خب خانواده میگن چرا دانشگاه خوبو بذاری بری و خانواده اون میگن چرا شغل ب این توبی رو بذاری بری تهران مثلا،میدونید چی میگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شغلایی مثلا؟

برای شغلای حوزه آی تی و کامپیوتر،تدریس،شغل های آزاد مخصوصا تعمیرات ماشین یا خدمات ساختمانی،کار توی شرکت های نوپا،خلاصه کار زیاد هست فقط اگه از روز اول انتظار مدیریت یا سمت بالا داشته باشین دیگه واقعا پارتی میخواد

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
برای شغلای حوزه آی تی و کامپیوتر،تدریس،شغل های آزاد مخصوصا تعمیرات ماشین یا خدمات ساختمانی،کار توی ش ...

میدونی عزیزم الان حقوقش فوق العادس،اگر بیاد تهران باید باحقوق ۵تومن زندگی کنیم ک این توی تهران واقعا امکان پذیر نیست 

میدونی عزیزم الان حقوقش فوق العادس،اگر بیاد تهران باید باحقوق ۵تومن زندگی کنیم ک این توی تهران واقعا ...

خب ببین قشنگ بیا فکراتو بکن 

بیا بررسی کن که اگه همین دانشگاه درجه دو باشی میتونی شغل خوبی داشته باشی؟تضمینی بابت رسیدن به استقلال تو هست یا نه؟اگه نشد یا نخواستی آیا انقدری مطمئنی که همسرت بهت سرکوفت درآمدش رو نمیزنه؟یا که چندسال دیگه بگه چرا سرکار نمیری یا حقوقت کمه؟

از طرفی اگه دانشگاه خوب بری خب شغلت تا حد زیادی تضمین میشه بعد حدودا دو سه سال 

نمیدونم چه رشته ای هستی ولی ببین واقعا شرایطت خیلی فرق میکنه یا نه؟

حس میکنم اصلا هدفت مشخص نیست نمیدونی چی میخوای

تو تلاشتو تمام کمال انجام دادی پس واسه تحصیلت ارزش قائل بودی 

حالا آیا این آدم انقدر خوب و با کمالات هست که ارزش داشته باشه از خواسته ات کوتاه بیای؟

تصمیم با خودتونه ولی خب سعی کنین لجبازی نکنین و با چشم باز تصمیم بگیرین 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!