2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلیلتونم میشه لطفا بگید

به نظر من به خاطر کسی نباید موفقیت هایی ک میتونی بدست بیاریو ازش دست بکشی

بعدم هر چقدر دور تر باشی عزیز تر میشی😉

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
به نظر من به خاطر کسی نباید موفقیت هایی ک میدونی بدست بیاریو ازش دست بکشی بعدم هذچقدر دپر تر باشی ع ...

ببینید من اگر دانشگاه درجه ۲ انتخاب کنم میتونم باکسی ک چندین ساله منتظرهمیم ازدواج کنم،اگر برم دانشگاه خوب هیچ وقت این اتفاق نمیفته

بعنوان یه آقا،،،خانمایی ک میگن گزینه یک موفقترن

ببینید من اگر دانشگاه درجه ۲ انتخاب کنم میتونم باکسی ک چندین ساله منتظرهمیم ازدواج کنم،اگر برم دانشگاه خوب هیچ وقت این اتفاق نمیفته

ببینید من اگر دانشگاه درجه ۲ انتخاب کنم میتونم باکسی ک چندین ساله منتظرهمیم ازدواج کنم،اگر برم دانشگ ...

اون اکر منتظرت باشه چه تو دانشگاهش باشی چ نباشی بازم میخادت و دنبالته بعدم بعدش ک ازدواج کردید ممکنه بهت سرکوفت بزنه ک تو دنبالم بودی و اومدی تو اون دانشگاه به خاطر من

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
ببینید من اگر دانشگاه درجه ۲ انتخاب کنم میتونم باکسی ک چندین ساله منتظرهمیم ازدواج کنم،اگر برم دانشگ ...

اون چرا نمیاد پیش شما،یا چرا تحمل نمیکنه تموم کنی،یا ازدواج کنید ولی دانشگاه خوب هم برین؟

لایک نکنید «ممنونم»

قطعا یک

اون بیاد دانشگاه من 😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اون چرا نمیاد پیش شما،یا چرا تحمل نمیکنه تموم کنی،یا ازدواج کنید ولی دانشگاه خوب هم برین؟

ایشون شاغل هستن،پیشنهاد تغییر شغل رو خودشون دادن ولی کاری ک بخوان تهران پیدا کنن خیلی زیاد طول میکشه تا پیدا بشه ینی اکر الان ۶سال منتظرهمدیگه موندیم،یه  سالی هم بهش اضافه کن من ۲۷سالمه اون ۳۰،سنمون ی کم حساسه خانوادش درباره ازدواج هم خیلی تذکر میدن

مهندسی

من باشم ترجیح میدم برم دانشگاه خوب چون روی آینده شغلی خیلیی تاثیر میزاره

حالا اون کوتاه بیاد و همراه تو بیاد ،نمیشه؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
من باشم ترجیح میدم برم دانشگاه خوب چون روی آینده شغلی خیلیی تاثیر میزاره حالا اون کوتاه بیاد و همرا ...

ایشون شاغل هستن،پیشنهاد تغییر شغل رو خودشون دادن ولی کاری ک بخوان تهران پیدا کنن خیلی زیاد طول میکشه تا پیدا بشه ینی اکر الان ۶سال منتظرهمدیگه موندیم،یه  سالی هم بهش اضافه کن من ۲۷سالمه اون ۳۰،سنمون ی کم حساسه خانوادش درباره ازدواج هم خیلی تذکر میدن

من ۱ رو انتخاب میکنم 

اول به خواسته های خودم ارزش و احترام میگذارم و قبل از یک ازدواج موفق به خاطر کسی از هدف و برنامه های زندگیم دست نمیکشم 

خواستن که باشه، ایشون هم راهی پیدا میکنند 

ReStart                                               
ایشون شاغل هستن،پیشنهاد تغییر شغل رو خودشون دادن ولی کاری ک بخوان تهران پیدا کنن خیلی زیاد طول میکشه ...

ارشد میخوای بخونی؟

تهران که فرصت شغلی خیلی زیاده ارشد هم یکی دوسال بیشتر نیست 

اگه استقلالت برات مهمه دانشگاهو برو چون اصلا حضوری نمیشه حداقل یکی دو ترم اولو نامزدت هم میتونه کارشو نظم بده 

نهایتا نشد انتقالی بگیر از دانشگاه تاپ به درجه ۲ انتقالی زیاد سخت نمیشه پیگیر باشی 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!