2777
2789
عنوان

بچه ها یادتونه من و؟

803 بازدید | 28 پست

یادتونه با همسرم از آلمان اومدیم ایران و کل پولامو بهش دادم و خیلی بدبختی سرش کشیدم و بچه دار هم نمیشدیم چون شوهرم بدنساز بود و هورمون میزد و یادتونه چقدر تایپیک میزدم و از زندگیم میگفتم؟  💔😔یادتونه چقدررر دکتر رفتم و با اینکه شوهرم یه قرون از پولای خودم حتی خرجم نکرد ناامید نشدم و فکر‌میکزدم مشکل فقط از منه؟؟ هرکس میخواد از زندگیم بدونن تایپیک هامو بخونه... خلاصه بگم شوهرم همه پولامو بالا کشید و جلوی چشمم رفت با یه زنی که پسر ۱۴ ساله داشت...به منم گفت اینجا ایرانه هرکاری دلم بخواد میکنم و میخوام اصلا یا ده نفر صیغه کنم...اگه ناراحتی جمع کن برو... گفتم پولموبده .گفت ثابت کندول دستم دادی..💔من و با کلی بدبختی ول کرد و رفت با اون زنه همخونه شد...آخر سر هم رفت دادگاه تقاضای طلاق داد و گفت زنمو دوست ندارم.... من و طلاق داد....‌‌الان فقط به درگاه خدا میگم چرا؟؟؟ جواب عشق و اعتماد من این نبود....‌‌‌‌‌‌‌‌‌نگید خوب طلاق نمیگرفتی...  نمیشد شما هم جای من بودید جدا میشدید.. زنه میدونست همسرم زن دارع اما در باغ سبز نشونش داد و روی دل شکسته من خونشون رو‌ساختن و جلوی چشمم شوهرم چمدونشو بست و رفت. به منم گفت خونه رو زود تخلیه کن و جهیزیه ا ت و ببر.... من و تو یه روز وحشتناک دلگیر ول کزد...دارم میسوزم

المان ساکن بودی؟ چرااومدی؟

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا دار مکافاته ، بسپار ب خدا

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ای بابا المان‌رو ول کردی امدی اینجا کلا به مرد جماعت اعتماد نباید کرد 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
چون شوهرم که اون موقع مجرد بود دیپورت شد ایران به منم گفت برگرد اینجا عقد میکنیم و تزدواج .همه پولات ...

قبول کن اصلا عاقلانه رفتار نکردی 

بگن برو خودتو بنداز تو چاه میندازی ؟

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!
مهریه هم نداشتی؟  به نظر من همچین مردی هرچه زودتر از زندگی ادم بره بیرون ادم برد کرده

پنج تا سکه داشتم که گفت یا ببخش یا طلاق نمیدم و خودمم چون زنه رو صیغه کردم نمیام خونه. گفت یا بساز یا برو