2777
2789
عنوان

🚶🖤🖤🖤🕊️🕳️

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بپرسی تا بگم

آخه چیز خاصی نمیدونم، صرفا مطالب کلی

ولی تو یه ویدیو این علامت پروفتون رو دیدم که میچرخید و میچرخید، حس کردم دنبال همدیگن و بدون قطع شدن و مکث هم رو دنبال میکردن، حس کردم یکیش روحه یکیش جسم، و دایره ها نشون میدن که اینا بهم وصلن و چرخش بدون مکث هم بی نهایت بودنشون، اینکه دنیا بی نهایته ...

مذهبی نیستم، ولی معنوی چرا... ای روح لایتناهی شکر🙂🤍

آخه چیز خاصی نمیدونم، صرفا مطالب کلیولی تو یه ویدیو این علامت پروفتون رو دیدم که میچرخید و میچرخید، ...

اینا یین و یان هستن

نشون میدن در هرج و مرج تعادل وجود داره و نتیجه تعادل هرج و مرجه

متن تاپیک!

هنوز زوده برات درک کردنش توی این سن قابل درک نیست متن خیلی عمیقتر از این حرفاس

شبی رها میکنم این تن را...تا شاید روحم در دنیای دیگری به آرامش برسد!

هیشکی حال ما رو درک نمیکنه..😔😣

نمیدونم شما به چه چیزی نیاز دارید

ولی بعضی وقت ها دید سوم شخص خیلی مفیده

مثل اون کاربر و استارتر، در واقع من رو به اون کاربر میدم ولی استارتر هم صرفا دردودل کرد و کسی که حس تنهایی و انزوا داره که همیشه شرایط فرار نداره ولی باز هم از دید منطقی زدن این تاپیک صرفا میشه گفت یجور اعلام خطر و درخواست همدلی و جلب توجه هست نه واقعا فرار کردن

یین و یانگ نشان دهنده قطبهای مخالف و تضادهای جهان هستند. البته این بدان معنا نیست که یانگ خوب است و یین بد است (در حقیقت این تحریفی نادرست است). بلکه یین و یانگ مانند شب و روز یا زمستان و تابستان بخشی از چرخه هستی هستند. وقتی تعادل و احساس خوبی به وجود میآید که تعادل بین یین و یانگ برقرار باشد. نقطههای متضادی که داخل شکل یین و یانگ دیده میشود به این مفهوم است که یین وقتی به حداکثر خودش برسد، و میخواهد تمام شود در درونش یانگ را دارد و وقتی هم که یانگ میخواهد به حداکثر خود برسد در درونش یین را دارد؛ یعنی وقتی یکی تمام میشود، دیگری در درونش رشد میکند و این چرخه ادامه پیدا میکند.

یین و یانگ نشان دهنده قطبهای مخالف و تضادهای جهان هستند. البته این بدان معنا نیست که یانگ خوب است و ...

یعنی همون مفهوم خوب مطلق و بد مطلق وجود نداره و تنها کمال مطلق خداعه، و مفهوم هر چیزی با تضاد خودش تعریف میشه؟!

نمیدونم شما به چه چیزی نیاز دارید ولی بعضی وقت ها دید سوم شخص خیلی مفیده مثل اون کاربر و استارتر، در ...

چقد سختش میکنید..

یه درددل ساده بود.. دربارهی فرار از دست آدمای بی حس و سمی دوروبرمون