2789
یعنی یکبار از شانه تا پایین؟ وای من شنیده بودم و همیشه سه مرتبه هر طرف میشستم یعنی اشتباه بوده غسله ...

نه مشکلی نداشته

اما سه بار اسراف اب میشه

یه بار کافیه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب اسلام شد چرت راجب شیوه غسل پرسید راجب عقیده شما درباره اسلام نپرسید😊

به شما چه ربطی داره

منم با اسی بودم

نپر وسط عین قاشق نشسته

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
شما چندبار بدنتون شامپو می‌زنین که تمیز تمیز بشه؟ و چقدر طول می‌دین ؟

سرمو شامپو میزنم عزیزم

یک بار هم نرم کننده

لیف میکشم و تمام😍

به شما چه ربطی داره منم با اسی بودم نپر وسط عین قاشق نشسته

چون اطلاعات غلط به دیگران میدی به من ربط داره

درضمن اگه نظرت اینع که نباید بیخود پرید وسط چرا خودت راجب چیزی که اصلا اسی نپرسیده پریدی وسط؟!قاشق نشسته جان😂

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
چون اطلاعات غلط به دیگران میدی به من ربط داره درضمن اگه نظرت اینع که نباید بیخود پرید وسط چرا خودت ...

چون شاید همه مثل تو مسلمون نباشن

یاد بگیر فضولی نکن

نظرت رو بده

با نظر بقیه هم کاری نداشته باش

اسی خودش اخرش تصمیم میگیره چه کنه

چون شاید همه مثل تو مسلمون نباشن یاد بگیر فضولی نکن نظرت رو بده با نظر بقیه هم کاری نداشته باش ا ...

خب شما اومدید تو تایپک کسی که مسلمونه و به غسل اعتقاد داره ... !

چون شاید همه مثل تو مسلمون نباشن یاد بگیر فضولی نکن نظرت رو بده با نظر بقیه هم کاری نداشته باش ا ...

وقتی کسی راجب غسل میپرسه معلومه مسلمونه درکش سخت نیستا یکم استفاده کردن از عقل میخواد😊

خودت مسلمون نیستی ربطی به اسی نداره😉

عزیزم یعنی یکبار موهاتون و یکبار بدنتون شامپو میزنین؟

عزیزم

موهامو یکبار شامپوی معمولی

بعد یه بار نرم کننده

بدنمم با لیف و صابون حسابی میشورم

آب میکشم و تموم دیگه😅😅😘❤️🙏

وقتی کسی راجب غسل میپرسه معلومه مسلمونه درکش سخت نیستا یکم استفاده کردن از عقل میخواد😊 خودت مسلمون ...

اسی هم مسلمون نیست

حالا برو رد کارت 

اسی هم مسلمون نیست حالا برو رد کارت 

از کجا فهمیدی اون وقت؟😂