2789
نه کلا حمامتون بعد پریودی که کلا بدنتون تمیز بشه چقدر طول می‌کشه گلم

عزیزم.سعی کن اصلا حساس نباشی .دور از جون وسواس میشی.بدن هم یه اب بزنی کافیه.فقط نباید چیزی که با چشم قابل دیدنه رو بدن باشه.حتی میتونی یه آب بزنی بعد غسل به مدت یک دقیقه بکنی.بعدش اگه دوست داشتی کف و صابون به خودت بزنی

نه نمیتونم بگم خودت برو مطالعه کن

ببخشید ولی مشکلتون حاده یه روانپزشک حتما برو

چون اگه ادم این قدر مشکلش حاد نباشه نمیاد به دروغ بگه طرف مسلمون نیست و دروغای شاخ دار دیه که طرف هم گفتش مسلمونه

هرچند ادم با افتابه اب بخوره اما اینطوری ضایع نشه😂😂شب خوش مامانبزرگ جون😉😂😂

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا مسلمونم  

متوجه شدم گلم

اون خانم کلا مشکل دارن مثل این که

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
ببخشید ولی مشکلتون حاده یه روانپزشک حتما برو چون اگه ادم این قدر مشکلش حاد نباشه نمیاد به دروغ بگه ...

مسلمونی دیگه

نمیخوام جوابت رو بدم😅چون حرف دهنت رو متوجه نمیشی

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
مسلمونی دیگه نمیخوام جوابت رو بدم😅چون حرف دهنت رو متوجه نمیشی

مسلمون شرف داره به ادم دروغگو😀😁

دیه در شانم نیست جواب دادن بیش از این بهتون

چون حرف زدن با ادمتی امثال شماها زیر سوال بردن شعور خودمه😉😂

مسلمون شرف داره به ادم دروغگو😀😁 دیه در شانم نیست جواب دادن بیش از این بهتون چون حرف زدن با ادمتی ...

آره شعور نداشتت رو نبر زیر سوال 

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️