2777
2789
عنوان

ابروم رف من چرا اشکم دم مشکمه😣

236 بازدید | 5 پست

من همه طلاهامو فروختم یه جایی سرمایه گذادی کردم بعد چون سود خوبی داد تصمیم گرفتم چند تا انگشترمو با حلقه هامون بفروشم حلقه هامون چون رینگ ساده بودن میتونم هر موقع خواستم عینشو بگیرم اینم بگم چون تو پر بودن وزنشون زیاد بود وگرنه دس نمیزدم اگه وزنی نداشتن خلاصه رفتیم زرگری چند تای اولیو دادم اقاهه وزن کرد و در حال کارت ب کارت بود گفتم بی زحمت اینارم وزن کنین بعد همینکه دادم بهش زدم زیر گریه اقاهه برگردون نذاش رو ترازو دید ناراحت شدم بعد شوهرمم خیلی ناراحت شد از مغازه دراومدیم ولی من به شوهرم اصرار میکردم که ببریم بدیم مدل خاصی نداره که بعدا نشه پیداش کرد.بزور راضیش کردم گف پس وایسا همینجا تو بیای باز داستان میشه. کیا مثل منن بخدا دست تودم نیس خییییلی زود اشکم درمیاد از اینجوری بودنم خجالت میکشم حتی وقتی یه خبر ساده مثلا اهدای عضو میخونم صدام میلرزه و همه متوجه میشن. چیکار کنم اینجوری نباشم واقعا؟؟؟🙁🙁🙁

دلت نازکه

مادرشوهر منم اینجوریه

برادرزاده ش هم به خودش رفته

میگه من چشم به آشغال جمع کن ها میفته گریه م میگیره

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا اینجوری اصلا خوب نیس😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️