2777
2789
عنوان

زندگی سیندرلایی

191 بازدید | 23 پست

دوستان این دختران سیندرلایی که جدیدا مد شده هی میگن که بعضی دخترا هدفشون فقط ازدواج کردنه و اینا من هدفم ازدواج نیست ولی خیلی بهش فکر میکنم و بنظرم حتی اگه یکی هدفش این باشه هم بد نیست مگه فقط هدف پزشک و مهندس شدن مگه قراره ما هدفای کسیو مسخره کنیم لطفا بیاین راجب این موضوع صحبت کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدف همه قرار نیس دکتر مهندس شدن باشه

زندگی سیندرلایی یعنی ارزوی پول، دکتر مهندس یا هرچیز دیگه‌ای داشته باشی و بخوای با شوهرکردن به ارزوهات برسی و یجورایی شوهر رو غول چراغ جادو ببینی که همه خواسته ها و ارزوهارو براورده میکنه که این غلطه

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
مسخره می دونم (تو ذهنم) ول هرگز تو روی کسی مسخره اش نمی کنم، هر کی مختاره سبک زندگی خودشو داشته باشه ...

دقیقا

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بنظرم صحبت کردن نشه بجاش اینحابحث ودعوابشه

شمابایدمینوشتی لطفابیایددعواکنیم😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

ازدواج کردن نمیتونه هدف باشه

ازدواج فقط یه اتفاقه

خودش باید به موقش اتفاق بیفته

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر