2777
2789
عنوان

مادرا بیان

55 بازدید | 6 پست

یه نصیحت یه توصیه یه خواهش یه التماس از منِ کوچیکتر داشته باشین طولانی شد خواهشا بخونین ... لطفا بین فرزندانتون تمایز قائل نشین ... هیچ فرزندی ب فرزند دیگر برتر نیست بخدا ... توروخدا هوای اونی ک حالش خرابه رو داشته باشین توروخدا همه بچه هاتون ب ی اندازه دوس داشته باشین ک هم باعث بشه اونا همدیگه رو دوست داشته باشن هم شما رو مثل رفیق بدونن .. همه اینا رو با گریه تایپ کردم بخدا من عصبی نیستم فقط چون سال کنکورمه استرس دارم فشار عصبی رومه حالم بده و برا بار چندم دنبال خ..ود ک..شی ام چون علاوه بر فشار روانی این روزا ، خانواده هم دوسم ندارن مامانم بین منو خواهرم تبعیض قائل میشه بخدا من از اون بیشتر دوسش دارم اما مامانم فقط ابجیمو دوس داره توروخدا تبعیض نزارین...

منم عین تونتیجه ش،بیحس شدن نسبت ب اونا ،رها کردم،

بخدا خیلی حالم بده منم رها کرده بودم یمدت کلا ب بابام محل نمیزاشتم تو کارای خونه کمک نمیکردم و .... دلم خواست امشب ظرف بشورم یکم طول کشید چون وسطش هی ول کردم کار پیش اومد رفتم ... بعد مامانم اومده شاکیه از اون وقت داری میشوری؟ داشتم براش توضیح میدادم ک چ کاری پیش اومد میگه خب خودت گفتی میشورم میخواستی نمیشستی مگه من گفتم؟ نشستم تا الان دارم گریه میکنم کلا از دیروزم بغض داشتم ازش بابت تبعیضی ک بین منو خواهر عفریته م قائل شد الان منفجر شدم... خداکنه بمیرم یا زودتر خلاص شم از این خونه نفرین شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر حیف که مادر من روانیه ۱۷ ساله ام اس داره ۱۰ ساله دیابت داره تومور مغزیش هم سال ۴۰۱ بزرگ شده بود رفت عمل کرد بعد از اون به حاطر قرصای تشنجش دیوانه و روانی شده سر من خالی میکنه حیف که این حرفا حالیش نیس مامان بدجنس من فقط چون خواهرم ادا در میاره و با حسودی از عمد اونو از من دور میکنه اینم ساده باور میکنه

با دوستات بیشتر وقت بگذرون بذار حالت عوض شه

همین خانواده ب خصوص پدرم باعث شد دوستای صمیمیمو از دست بدم چون صرفا شنیده بود فقط صنیده بود دوس پسر دارن... از اون ب فعد رفتم دبیرستان نتونستم با کسی ارتباط بگیرم یا باقی رفیقام شهر دیگن ی ربع فاصلمونه

چقدر حیف که مادر من روانیه ۱۷ ساله ام اس داره ۱۰ ساله دیابت داره تومور مغزیش هم سال ۴۰۱ بزرگ شده بود ...

خوبه میدونی مشکل از قرصاشه... مامان من ذاتا اینجوریه هر شب حالمو خراب میکنه😭😭😭 ده بار بهش گفتم خودمو میک..شم بی اهمیتع براش