2777
2789
عنوان

با وجود خونریزی بچه میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3180 بازدید | 75 پست
جرات نمیکنم بزارم دلشو ندارم چون خودشون گفتن بهت دارو نمیدیم تا جواب سونو نیاری 

فدات شم شیاف فقط مانع سقط میشه من که تا ماه اخر روزی دو تا امپول میزدم

بازم هر چی خودت صلاح می دونی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا الان فقط رفتم این بیمارستان اون بیمارستان همشون میگن الان نمیگیریم متاسفم واسه همچین جامعه ای که ...

فامیل‌ماکلیه هاش پیوندی بودبخاطرعفونت ادرارشدیدبایدبیمارستان بستری میسدامابخاطرکورونابستری نکردن دیشب بنده خدافوت شد  

سلام خانمی نمیخوام بترسونمت ولی همین اتفاق ۳ماه پیش برای من افتاددقیقاتوی هفته ۶بارداری لکه بینیم بی ...

وای خدا لعنتشون کنه خدایا رحم کن انشالله شما هم بازم حامله میشی اصلا نگران نباش لطف خدا خیلی بزرگه ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

حتماپیام منوبخون خانومی

این حالش خوب نیست چرا بهش استرس میدی عزیزم 

برا بچه ش خوب نیست و این اضطراب خونریزی رو بیشتر میکنه

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
من دوتا لیوان بزرگ خوردم یکی ظهر یکی شب ولی خب بازم دارم 

عزیزم.. بسپر به خدا هیچ وقت واسه این چیزا اصرار نکن . خونریزی ای ک من داشتم تو هفته دهم و خیلی شدید بود تو بیمارستانم ک رفتم آب پاکی و ریختن رو دستم و با معاینه گفتن که سقط شده .. خیییلی خیلی خونریزی داستم و لخته های خون زیاد اما دردی نداشتم .. خلاصه انقد پافشاری کردم که من مطمعنم بچه توی شکممه که بعد اسکن کردن و دیدن بله بچه هست تو اسکن بعدی معلوم شد که دوقلو بوده و یکیش شکل نگرفته و افتاده. 

اگه میموند اون یه قول هم میفتاد ‌.. 

بسپر به خدا . انشالله که همین هماتوم باشه فقط. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

منم دوماه پیش همین بلا سرم اومد افتادم به لکه بعد خونریزی و تمام تو 5یا 6 هفته بودم

منم بدشانسی تعطیلات بود سونو پیدا نمیشد

پیش دکترم رفتم منشی گفت دکتر زیر 50 روز ویزیت نمیکنه بروشیاف بزن استراحت کن خوب میشی بعد شیاف خونریزی بیشتر شد و خودش سقط شد

بعد که رفتم دکتر؛دکتر گفت چرا زودتر نیومدی منم گفتم منشیت نذاشته گفت ایندفعه جواب آزمایش رو که گرفتی بیا

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪
عزیزم.. بسپر به خدا هیچ وقت واسه این چیزا اصرار نکن . خونریزی ای ک من داشتم تو هفته دهم و خیلی شدید ...

خدای منم بزرگه اون ماه به خدا گفتم یه نی نی تو دل من بزار خوشحالم کن این ماه مثبت شد ولی اخه الان حتما حکمتی هست 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

خدای منم بزرگه اون ماه به خدا گفتم یه نی نی تو دل من بزار خوشحالم کن این ماه مثبت شد ولی اخه الان حت ...

💟💟 هر چی خدا بخواد ... 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
اره خودمم دیدم نمیدونم چرا اینجوری شدم خدا

دلتو بده به خدا ،تنهات نمیذاره😉❤

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••