2777
2789
عنوان

با وجود خونریزی بچه میمونه

3187 بازدید | 75 پست

سلام بچه ها من این ماه با کلی ذوق و شوق فهمیدم باردارم اما توشش هفته افتادم رو خون ریزی اولش لک بود بعد ذره ذره پیشرفت داره میکنه ولی لخته نیست خیلی خیلی کم لخته کوچیک پیدا میشه خون ریزیمم مثل پریود نیست سبکتره ولی کمر درد دل درد هی میگیره ول میکنه کسی بوده با خون ریزی بچش مونده باشه البته من تا الان هرچی دکتر گشتم گفتن همه تا شنبه تعطیل هستن برای سونو میخواستم چیکار کنم خیلی ناراحتم 😢😢😢😭😭😭😭

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزی یه قاشق کوچیک نشاسته رو بریز تو لیوان هم بزن بخور .. 

منم خونریزی داشتم.. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

انشاءالله بخیر بگذره عزیزم

استراحت کن

بیمارستان هم بری بخش زایشگاه رسیدگی میکنن

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

بله بوده،  ببین اورژانسی نمیتونی بری بیمارستان؟

البته اونم خطرناکه وضعیت بیمارستانها.

استراحت کن و به یه پزشک آنلاین وصل شو و کمک بگیر ازش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

عزیرم هفته ی ۱۳ بودم که اول لک داشتم بعد با کمر درد رفتم غربالگری اول ،،، ازمایشگاه نیلو بود فکر کنم

ببخشید تو دستشویی بعد این که ظرف ادرار رو گذاشتم خونریزی کردم 

با گریه اژانس گرفتم رفتم خونه منم به عاشورا تاسوعا خورده بودم دکترم نبود 

خونه مادر شوهرم رفتم دراز کش ولی خیلی خونریزی داشتم شدید بود 

حتی نصفه شب دفع لخته های خیلی  بزرگ داشتم

که همون شب ماشین گرفتیم رفتم بیمارستان بستری شدم

۴ روز بستری بودم احتمال سقطم ۹۰ درصد بود 

چون جفتم پایین بود 

دیگه خدا خواست و بچه ام موند 

الان پسرم ۴ و نیم سالشه 

البته دکتر برام آمپول پرولوتون خارجی تجویز کرد که باید هفته ای یکبار میزدم  این آمپول جفتم رو میبرد بالا ،،، و استراحت مطلق.

که تو هفته ی ۳۹ زایمان کردم

تا خدا نخواد برگ از درخت نمی افته نگران نباش به حکمتش دل بسپار عزیزم.

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
بیمارستان دولتی فکر کنم سونوش و دکترهاش جمعم باشن یله ممکنه بخاطر هماتوم بارداری باشه  سنتون ...

تا الان فقط رفتم این بیمارستان اون بیمارستان همشون میگن الان نمیگیریم متاسفم واسه همچین جامعه ای که سلامت مردمش دست اینا گیره من ۲۲ سالمه خیلی ناراحتم خیلی عصبیم خدا کنه هیچی نباشه

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

عزیرم هفته ی ۱۳ بودم که اول لک داشتم بعد با کمر درد رفتم غربالگری اول ،،، ازمایشگاه نیلو بود فکر کنم ...

الهی خدا از دهنت بشنوه من درد دارم جوری که وقتی میگیره شکم و کمرم باهم فشار میارن بعدش دوباره ول میکنه چند دقیقه بعد دوباره میگیره 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚