2777
2789
عنوان

فروپاشی ذهنی

52 بازدید | 3 پست

دارم دیوونه میشم

من تازه میخوام بهمن ماه برم دانشگاه رفتم علوم آزمایشگاهی هست میخوام در کنار درسم برنامه نویسی رو یاد بگیرم از طرفی همه میگن یادگیری برنامه نویسی سخته از طرفی هم میترسم یاد بگیرم برنامه نویسی رو نتونم کار پیدا کنم و الکی وقت رو هدر بدم و پولم رو از یه طرف عشقم ولم کرده از اون طرف وقتی فکر میکنم که دکترا رو که بگیرم چند سال دیگه پول ندارم و نمیتونم آزمایشگاه بزنم از یه طرف کلی آرزو پول های کلان و خونه و ماشین لوکس دارم ولی خب این چیز هابی که من میخوام نیازمند چند تا منبع درآمد داشتن داره میخوام برم کلاس زبان ولی پول ندارم فردا میخوام باشگاه رفتن رو شروع کنم دوست دارم مهاجرت کنم برای مقطع کارشناسی ارشد یعنی بورسیه بشم ولی نه مقام ورزشی دارم نه مقام علمی میخوام ماشین بخرم برای خودم ولی پول ندارم از اون طرف حتی اگر عشقم هم برگرده و بخوام ازدواج کنم خودم که پول ندارم جهاز بخرم خانواده ام باید بخرن واقعا زورم میاد مامانم طلاهای خودش رو بفروشه به من جهاز بده از طرفی عشقم هم خودش الان کلی قسط و قرض داره و نمیتونه کمکی کنه از یه طرف پدر و مادرم اختلاف دارن و تا چند وقت دیگه طلاق میگیرن دارم روانی میشم

خدایا خودت کمکم کن

میفهمم چه قدر همه چی روی هم جمع شده و خسته ت کرده. کاملاً طبیعیه آدم تو چنین شرایطی کم بیاره. ولی باور کن لازم نیست همین الان تکتک مشکلاتت رو حل کنی. قدم به قدم درست میشن. تو توانش رو داری، فقط الان ذهنت شلوغه. یه نفس عمیق بکش... آروم آروم از پسش برمیای👌🏻🌷

میفهمم چه قدر همه چی روی هم جمع شده و خسته ت کرده. کاملاً طبیعیه آدم تو چنین شرایطی کم بیاره. ولی با ...

تو رو خدا دعا کن برام برنامه نویسی رو یاد بگیرم بتونم پول در بیارم خیلی از بی پولی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا دعا کن برام برنامه نویسی رو یاد بگیرم بتونم پول در بیارم خیلی از بی پولی میترسم

نگران نباش، من برات دعا میکنم و مطمئنم میتونی. قدمبهقدم جلو برو، صبور باش و به خودت اعتماد کن. برنامهنویسی چیزی نیست که نشه یاد گرفت و مطمئنم اگر پشتکار داشته باشی موفق میشی.برات انرژی میفرستم👌🏻💜