دارم دیوونه میشم
من تازه میخوام بهمن ماه برم دانشگاه رفتم علوم آزمایشگاهی هست میخوام در کنار درسم برنامه نویسی رو یاد بگیرم از طرفی همه میگن یادگیری برنامه نویسی سخته از طرفی هم میترسم یاد بگیرم برنامه نویسی رو نتونم کار پیدا کنم و الکی وقت رو هدر بدم و پولم رو از یه طرف عشقم ولم کرده از اون طرف وقتی فکر میکنم که دکترا رو که بگیرم چند سال دیگه پول ندارم و نمیتونم آزمایشگاه بزنم از یه طرف کلی آرزو پول های کلان و خونه و ماشین لوکس دارم ولی خب این چیز هابی که من میخوام نیازمند چند تا منبع درآمد داشتن داره میخوام برم کلاس زبان ولی پول ندارم فردا میخوام باشگاه رفتن رو شروع کنم دوست دارم مهاجرت کنم برای مقطع کارشناسی ارشد یعنی بورسیه بشم ولی نه مقام ورزشی دارم نه مقام علمی میخوام ماشین بخرم برای خودم ولی پول ندارم از اون طرف حتی اگر عشقم هم برگرده و بخوام ازدواج کنم خودم که پول ندارم جهاز بخرم خانواده ام باید بخرن واقعا زورم میاد مامانم طلاهای خودش رو بفروشه به من جهاز بده از طرفی عشقم هم خودش الان کلی قسط و قرض داره و نمیتونه کمکی کنه از یه طرف پدر و مادرم اختلاف دارن و تا چند وقت دیگه طلاق میگیرن دارم روانی میشم
خدایا خودت کمکم کن