2777
2789
عنوان

با وجود خونریزی بچه میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 75 پست
وای خدا لعنتشون کنه خدایا رحم کن انشالله شما هم بازم حامله میشی اصلا نگران نباش لطف خدا خیلی بزرگه ⁦ ...

اره خدابزرگه واقعا.وقتی فهمیدم کیست دارم خیلی ناراحت شدم که چرامن بایدکیست داشته باشم امادکتری که عملم کردگفت کیستت جونتو نجات داده چون خونریزی داخلی هم داشتی واگه عمل نمیکردی جونتوازدست میدادی.خدانگذره ازاون دکترنفهم کل این ۳ماه کارم شده واشک وگریه وزاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حالش خوب نیست چرا بهش استرس میدی عزیزم  برا بچه ش خوب نیست و این اضطراب خونریزی رو بیشتر م ...

من استرس نمیدم گفتم چشماشوبازکنه وخدایی نکرده اتفاقی که برای من افتادبرای این خانم نیفته قصدم فقط کمک کردنه

اره خدابزرگه واقعا.وقتی فهمیدم کیست دارم خیلی ناراحت شدم که چرامن بایدکیست داشته باشم امادکتری که عم ...

منم کیست داشتم بعد سقط دکتر قرص داد بخورم تا سه ماه ان شاالله به زودی شماهم باردار میشی

با توکل به خدا موفق میشم نه فورا ولی حتما💪
اره خدابزرگه واقعا.وقتی فهمیدم کیست دارم خیلی ناراحت شدم که چرامن بایدکیست داشته باشم امادکتری که عم ...

دیگه خودتو اذیت نکن خدا بزرگه انشالله بهترین ها برات رغم بخوره هنوز شانس بارداری داری خداروشکر کن خیلیا واقعا ندارن 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نمیدونم عزیزم الان فقط با نا امیدی دراز کش شدم روحیم اصلا خوب نیست من چه قدر ذوق داشتم 😭😭

فقط استرس نداشته باش فکر نکن به هیچی بسپار به حضرت علی اصغر

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
سلام خانمی نمیخوام بترسونمت ولی همین اتفاق ۳ماه پیش برای من افتاددقیقاتوی هفته ۶بارداری لکه بینیم بی ...

وای دلم سوخت انشالله خدا بهت یه نی نی ناز بده 

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

شدیدا به این جمله اعتقاد دارم و اینکه خیلیا بچشون با خونریزی مونده تو فقط استرس نداشته باش و استراحت مطلق کن،اگه‌تونستی شیاف پروژسترون استفاده کن

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

زن عموی من یه بچه سقط کرد بعدش دوباره باردار شد میگف با اینکه خونریزی داشتم پریودم شدم ولی بچه ام سقط نشد الان چهار ماهشه خداروشکر

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
[QUOTE=205086590]فدات شم شیاف فقط مانع سقط میشه من که تا ماه اخر روزی دو تا امپول میزدم بازم هر چی خ ...

حتما بذار شیاف برات ضرر نداره فقط جای بچه رو محکم میکنه فعلا یکی دو تا استفاده کن تا همه جا باز شه بتونی بری ازمایش دکترم بری بهت شیاف میده خواهشا سرسری نگیر که خدای نکرده بعدا پشیمون شی شیاف واسه جلوگیری از سقط جنینه

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤