سلام بچه ها من این ماه با کلی ذوق و شوق فهمیدم باردارم اما توشش هفته افتادم رو خون ریزی اولش لک بود بعد ذره ذره پیشرفت داره میکنه ولی لخته نیست خیلی خیلی کم لخته کوچیک پیدا میشه خون ریزیمم مثل پریود نیست سبکتره ولی کمر درد دل درد هی میگیره ول میکنه کسی بوده با خون ریزی بچش مونده باشه البته من تا الان هرچی دکتر گشتم گفتن همه تا شنبه تعطیل هستن برای سونو میخواستم چیکار کنم خیلی ناراحتم 😢😢😢😭😭😭😭
اره خدابزرگه واقعا.وقتی فهمیدم کیست دارم خیلی ناراحت شدم که چرامن بایدکیست داشته باشم امادکتری که عملم کردگفت کیستت جونتو نجات داده چون خونریزی داخلی هم داشتی واگه عمل نمیکردی جونتوازدست میدادی.خدانگذره ازاون دکترنفهم کل این ۳ماه کارم شده واشک وگریه وزاری
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
شدیدا به این جمله اعتقاد دارم و اینکه خیلیا بچشون با خونریزی مونده تو فقط استرس نداشته باش و استراحت مطلق کن،اگهتونستی شیاف پروژسترون استفاده کن
1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍 مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤
[QUOTE=205086590]فدات شم شیاف فقط مانع سقط میشه من که تا ماه اخر روزی دو تا امپول میزدم بازم هر چی خ ...
حتما بذار شیاف برات ضرر نداره فقط جای بچه رو محکم میکنه فعلا یکی دو تا استفاده کن تا همه جا باز شه بتونی بری ازمایش دکترم بری بهت شیاف میده خواهشا سرسری نگیر که خدای نکرده بعدا پشیمون شی شیاف واسه جلوگیری از سقط جنینه
1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍 مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤