2777
2789
عنوان

تجاوز...

| مشاهده متن کامل بحث + 2948 بازدید | 31 پست
😑😑😑😑خودتوم خانومین مثلا حداقل چهارنفرو برای کمک میاوردین زنک میزدین به پلیس داد و بیداذ میکرد ...

هیچ کس نبود

یه جاده ک میخورد ب روستا و باغ

انتنم نبود

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

۱۱۰ میزدین 

شماره پلاک ور میداشتین

از اطرافیان یا خونه های  اطراف کمک میگرفتیم

😐😐😐

چقد با وجدان و مسلمون👏👏👏 التماس دعا

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

انسانیت کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
انتن نبود  بعدشم ک آنتن اومد دور شدیم تا پلیس میخواس بیاد دیر میشد نمیدونم دیگ چی شد ولی زنگ ز ...

خسته نباشین 

تو جاده کسی دیگه نبود ؟ چند نفر میشدین دیگه نمی‌تونستن بلایی سرتون بیارن 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

انتن نبود  بعدشم ک آنتن اومد دور شدیم تا پلیس میخواس بیاد دیر میشد نمیدونم دیگ چی شد ولی زنگ ز ...

فکر کنم شماره های اضطراری انتن نمیخواد حتی بدون سیمکارت هم میگیره البته باید ۹۱۱ رو بگیرید بجای ۱۱۰ . البته منم شنیدما خودم امتحان نکردم

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز