2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط تجربه خواهرمو میگم 

سربچه دوم

هرروز شیروخرما میخورد بچه اولش سبزه شد بچه دومش پوستش روشن بود

حتما اینارو بخورید: زیتون و روزی یه لیوان شیرو خرما

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بچه ها خوش بحالتون من این ماه دفعه اول اقدامم.بود 5روز عقب انداختم و فقطم لکه بینی داشتم بعدش شروع ...

عزیزم بارداری و بچه دار شدن هر کس یه قسمت و موقعی داره من چند ساله که درگیر نازایی و درمانم و حتی خیلی وقت ها نا امیدمیشدم میخواستم درمانم رو ول کنم ولی با کمک خدا و علم پزشکی تونستم باردار بشم به خدا توکل کن که خودش بهترین هارو برات میخواد

بچه ها خوش بحالتون من این ماه دفعه اول اقدامم.بود 5روز عقب انداختم و فقطم لکه بینی داشتم بعدش پریود ...

عزیزم خیلیامون تو این راه سختیای زیادی کشیدیم و آخرش رفتیم آی وی اف کردیم ..خدا انشالله به همه نی نی سالم و صالح بده...شما هم اول راهی هنوز انشالله نی نیت زود میاد پیشت ..همیشه عقب افتادن پریود نشونه کیست داشتن نیست گاهی از استرسه گاهی هم از جابجایی هورمونها ..تا به پزشک مراجعه نکنی و سونو ندی نمیتونی قطعی بگی همه بدنها که شبیه هم نیست💚💚

دوستان خوردن ماهی هامور و طوطی ماهی توی بارداری مجازه یا نه کدومش بهتره

اگر که پرورشیه مشکلی نداره ولی اگر دریا باشه بخاطر جیوه اش تا ماه خاصی از بارداریت محدودیت داری نمیدونم دقیقا تا چن ماهگی 

عزیزم بچت پسره چه علاعمی داری 😍

انشالله که یه  پسر سالم و تپل اومده تو دلت💚💚🤲🤲هر چند میگن به علامت نیست عزیزم ولی من تا هفته ۱۲ حالت تهوع داشتم و هوس شیرینی زیاد داشتم منی که سال تا سال خامه نمیخوردم و خوشم نمیومد ولی تو بارداری دوست داشتم و دوغ و مخلفاتش هم خیلی دوست داشتم 

انشالله که یه  پسر سالم و تپل اومده تو دلت💚💚🤲🤲هر چند میگن به علامت نیست عزیزم ولی من تا هفت ...

من دوتا دختر دارم این یکی سومیه دلم پسر میخاد ولی بازم هر چی خدا بخاد 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

سلام دوستان ،منم تازه متوجه بارداریم شدم تاریخ آخرین پریودیم ۲۳ تیر بود ، آزمایش دادم بتام ۶۶۹ بود ، سوالی که دارم اول اینکه عدد بتام پایین نیست؟؟؟ دوم اینکه الان چندهفته میشم ؟ با توجه به اینکه خودم تاریخ تقریبی اقدامم رو میدونم که ۷ یا ۸ مرداد بوده ، ممنون میشم سوال هام رو جواب بدین

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...