2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست

تبریک میگم ،تیتر بتات مشکلی نداره بعضی ها خیلی بالاس بعضی ها هم نه مهم اینه که دوباره چک کنی بیشتر شده باشه واینکه با توجه به اقدامت احتمالا سه هفته و سه چهار روز باشه بارداریت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ،منم تازه متوجه بارداریم شدم تاریخ آخرین پریودیم ۲۳ تیر بود ، آزمایش دادم بتام ۶۶۹ بود ، ...

به سلامتی انشالله💚 .شما حدودا  ۶ هفته و یک روز هستین ..عدد بتا مهم نیست مهم اینه که هر ۴۸ساعت حدود دوبرابربشه 

به سلامتی انشالله💚 .شما حدودا  ۶ هفته و یک روز هستین ..عدد بتا مهم نیست مهم اینه که هر ۴۸ساعت ...

یعنی دوباره برم آزمایش بدم؟ از دکترم پرسیدم گفت پایین نیس و نیاز به تکرار نیست تا دو ۳ هفته دیگه که برم سونو 

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
یدوفولیک رو به همه نمیدن چون برای بعضیا خوب نیست مخصوصاً اوناییکه کم کاری تیروئید دارن دکتر من به ...

احتمالا به خاطر اینکه ید داره

ولی من و آبجیم توی بارداری خوردیم

به هر حال تیرویید توی ازمایش قبل بارداری مشخص میشه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

سلام مامان های آینده 

خیلی خوشحالم اینجا و پیداکردم 

من ۲۰ هفته و۵ روزمه ، هرهفته یک لک قهوه ای میبینم!!! 

بااینکه سونو هم رفتم میگن همه چی خوبه جفت بالاست و...ولی نمیدونم چه کنم 

همش میگم خدایا این ۴ ماه ب خیروخوشی برام بگذره 

خدا به همه کمک کنه تا ب خواسته هاشون برسن

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
احتمالا به خاطر اینکه ید داره ولی من و آبجیم توی بارداری خوردیم به هر حال تیرویید توی ازمایش قبل ب ...

نه عزیزم

من آزمایش قبل از بارداریم تیروییدم خوب بود

تو بارداری کم کاری تیروئید داشتم

کم کاری بارداری بهش میگن

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
سلام مامان های آینده  خیلی خوشحالم اینجا و پیداکردم  من ۲۰ هفته و۵ روزمه ، هرهفته یک لک ...

سلام و خوش آمدی‌. اگر که سونو ها و چکاب هات سالمه واثری از هماتوم یا جفت سرراهی نیست نگران نباش بعضی ها ممکنه تا آخر بارداریشون لکه بینی داشته باشن

2823
2791
2779
2792