2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن گفتم همچین برم که جنسیت بچه رو هم بگه 😂

عزیزم 😍انشالله تعیین جنسیتم میری ولی سونو تشکیل قلب برو ..به امید خدا ۱۲ هفته که رفتی غربالگری اول شاید جنسیت رو بگه اگه معلوم باشه ،،واسه بعضیا ممکنه تا آنومالی که حدود ۱۸ هفتگی به بعد هست هم نگه💚💚

تو خونه ندارم میگم بهداشت رفتن واجبه ؟

باید حتما پرونده بهداشتی برای بارداریت اونجا تشکیل بدی که بعدا واکسن های بچه رو بزنی،اگر نیاز بود واکسن تو ام یا آنفولانزا تزریق کنی یا حتی واکسن کرونا .باید بدونن که بارداری و اینکه مثلا دسترسی به پزشک نداشته باشی تا حدودی راهنماییت میکنن مخصوصا اگر پزشک داشته باشن که بهتره . اگر که بارداری خوبی انشالله داشته باشی میتونی اونجا توی هفته هایی که بهت میگن مراجعه کنی هم فشار و وزنت رو کنترول میکنن هم نگاهی به ازمایش و سونو هات میندازن

عزیزم 😍انشالله تعیین جنسیتم میری ولی سونو تشکیل قلب برو ..به امید خدا ۱۲ هفته که رفتی غربالگری اول ...

بهداشت گفت 12 هفته تا 15 هفته برا ان تی وقت داری 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕

بچه ها خوش بحالتون

من این ماه دفعه اول اقدامم.بود 5روز عقب انداختم و فقطم لکه بینی داشتم بعدش پریود شروع شد از بچه های سایت پرسیدم میگن کیسته احتمالا😑حالا نمیدونم چقد دیگه عقب بیفته اقدامم

شانسمه دیگه تا حالا که اقدام نداشتم کیست نداشتم توی ماه اول اقدام اینجوری شدم 

خدا خیلی دوستتون داره واقعا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم