2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست
به دکتر گفتم گفت اشکالی نداره . واسه شما چیکار کرد دکتر ؟ خیلی بده اینطوری

عزیزم سعی کن وقتی پزشکت بهت میگه طبیعیه و مشکلی نیست تا میتونی دیگه بهش فک نکنی تا از بارداریت لذت ببری و بهت سخت نگذره .من خودم هرماه استرس و نگرانی هایی داشتم که بعضی هاشون مهم ولی بعضی های دیگه واقعا بی مورد بود. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به دکتر گفتم گفت اشکالی نداره . واسه شما چیکار کرد دکتر ؟ خیلی بده اینطوری

پاهام یخ میزد گفتم نکنه دیابت بارداری باشه ازمایش دادم چیزی نبود گفت مشکلی نیست الان خیلی بهتر شدم شماهم ماه های بالاتر کم کم بهتر میشه

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
دکتر من اصلا فشار رو نمیگیره . به خاطر کرونا صندلی ش رو گذاشته با فاصله خیلی . دکترم رو عوض کنم به ن ...

تو خونه دستگاه نداری؟نه ممکنه دکتر های دیگه هم بخاطر شرایط کرونا فشار نگیرن ولی در تعجبم اینم جز کارهاییه که پزشک باید انجام بده برای یک خانم باردار،میتونی اگر بهداشت رفتی اونجا ماما فشارت رو چک کنه 

چرا عزیزم چون ای وی اف بودم تماس گرفتن ،حقیقتا تلفنی با پزشکم مشورت کردم گفت که بزنی تو این شرایط به ...

سلام منم تازه متوجه بارداریم شدم از چندماهگی ب بعد برا واکسن میزنن؟

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙
به جای فولیک اسید میتونی یُدُفولیک بخری دکتر به من گفت این بهتره

یدوفولیک رو به همه نمیدن

چون برای بعضیا خوب نیست

مخصوصاً اوناییکه کم کاری تیروئید دارن

دکتر من بهم نداد بخاطر کم کاری تیروئید

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز