2777
2789
عنوان

دوست دارم سحر خیز باشم

111 بازدید | 13 پست

سلام مهربونا ، من ۱۴ سالمه ،خیلی دوست دارم زود بیدار شم و از ابنای بشم که صبح واسه خودشون قهوه درست میکنن و از زندگی لذت میبرن ،از صبح تا شب هی برنامه میچینم، ولی صبح که میرسه بیخیال میشم😐

منم اما نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه خیلی سخته ،انگار شب یه ادم دیگه ای صبح یکی دیگه

باز منی ک اختلال خاب گرفتم بدترم شدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

والا بیا جامون رو عوض کنیم هر ساعتی بخوابم ساعت ۷ صبح چشمام باز میشه و سیر خوابم     بعد ...

واااای نه ،قدر اینو بدون ،من همش ساعت ۱ بیدار میشم ،حس میکنم از دنیا عقب افتادم ،بابت اون راهنمایی که کردی هم ممنونم عزیزم😍❤

منم خیلی دوست دارم سحرخیز باشم شوهرم بعضی وقت ها غر میزنه ولی هر کاری میکنم شبا خوابم نمی بره

این نیز میگزرد...�بعضی مواقع فکر میکنم انقدر دارم برای زندگی کردن میجنگم ک وقتی برای زندگی کردن ندارم🙃😕

فقط یه هفته صبح ها زود بلند بشید ولی در طول روز نخوابید

یه کم تحرک داشته باشید شب زود خوابتون میبره😁

خودتونو مجبور کنین که بلند شید 

اوایلش سخته ولی کم کم عادت میکنید

اگه خودتون مایل نباشین و به زور پا نشین خب بازم میخوابید 

ولی هرروز یه دلیل واسه بیدار شودنتون پیدا کنید