2777
2789
عنوان

دوست دارم سحر خیز باشم

111 بازدید | 13 پست

سلام مهربونا ، من ۱۴ سالمه ،خیلی دوست دارم زود بیدار شم و از ابنای بشم که صبح واسه خودشون قهوه درست میکنن و از زندگی لذت میبرن ،از صبح تا شب هی برنامه میچینم، ولی صبح که میرسه بیخیال میشم😐

منم اما نمیش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه خیلی سخته ،انگار شب یه ادم دیگه ای صبح یکی دیگه

باز منی ک اختلال خاب گرفتم بدترم شدع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

والا بیا جامون رو عوض کنیم هر ساعتی بخوابم ساعت ۷ صبح چشمام باز میشه و سیر خوابم     بعد ...

واااای نه ،قدر اینو بدون ،من همش ساعت ۱ بیدار میشم ،حس میکنم از دنیا عقب افتادم ،بابت اون راهنمایی که کردی هم ممنونم عزیزم😍❤

منم خیلی دوست دارم سحرخیز باشم شوهرم بعضی وقت ها غر میزنه ولی هر کاری میکنم شبا خوابم نمی بره

این نیز میگزرد...�بعضی مواقع فکر میکنم انقدر دارم برای زندگی کردن میجنگم ک وقتی برای زندگی کردن ندارم🙃😕

فقط یه هفته صبح ها زود بلند بشید ولی در طول روز نخوابید

یه کم تحرک داشته باشید شب زود خوابتون میبره😁

خودتونو مجبور کنین که بلند شید 

اوایلش سخته ولی کم کم عادت میکنید

اگه خودتون مایل نباشین و به زور پا نشین خب بازم میخوابید 

ولی هرروز یه دلیل واسه بیدار شودنتون پیدا کنید