+می نویسم تا یه روزی بدونم چطوری گذشت...
اینجا برای من مث به وبلاگ میمونه با کلی دوست خوب..پس منو ببخشید که دلتنگیامو مینویسم اینجا..با نوشتن قصه زندگیم کلی دوست اینجا پیدا کردم و دفتر درد و دل این روزای سختمه...
امروز حتی حوصله خودمم نداشتم،البته خیلی چیز جدیدی نیست..هر روز همینه...فقط امروز از دیدن خودم تو اینه متعجب شدم..گرد افسردگی پاشیدن انگار به روم..انگار چند سال پیرتر شدم...
یه کار مثبتی که کردم چندین فرم استخدام پر کردم برای رهایی از خونه...امیدوارم یکیشون منو بپذیره و مناسب باشه بتونم از خونه دور بشم...از افکارم هم...
مامان که تو خونه کاری به جز گیر دادن به من نداره،بابا هم که..با هم نمیسازن...نمی دونم تقصیر کیه نمیخوامم بدونم..خیلی پیچیده اس همه چیز زندگیشون..فقط میدونم تو این زندگی هیچی سرجاش نبوده و نیست...
امروز ظاهرا از صبح دلخوری داشتن،شبم بابا استوری جمع خانوادگی اون زن رو نشون مامان داد...با حسرت که مردم رو ببین زندگی می کنن...
خوشحالم که دیگه تو وجودم حتی ناراحت هم نمی شم از خوشبختی و زنده بودن این زن...هیچ حسی ندارم مطلقا..و این عالیه...
غروب با دل تنگی عمیقی گذشت..بوی پاییز می اومد...پاییز..چشمهاش..نگاهش...رفتن قلب من..قدم زدنامون...یه چیزی ته وجودم میگفت کاشکی برگرده،کاشکی از یه راهی برش گردونی...
داشتم فکر میکردم به جز علاقه عمیق قلبیم،چه خلاهایی از من رو پر می کرد که اینقدر بی تابانه دنبالش میگردم؟!
بعد پلی شد:از تو دگر نمی شود دل کند،فانوس راه عشق من بودی..تو جاده را به من نشان دادی برگرد بگو عاشق من بودی..بازم میان خلوت خانه افتاده ام چنین تک و تنها..عشقت مرا به ناکجا برده نقطه به نقطه سو به سو هر جا
یک ادم شکسته از من ساختی عاشق کش بی رحم تو با من چه کردی...بغضم گلویم را گرفته..از زمان و از زمان سیرم تو با من چه کردی...
و اشک ریخت...😭
می دانی که چقدر میخواهمت حتی اگر بد شوی میخواهمت..
بعد فکر کردم کاش به روش نمی اوردم و الان داشتمش...مطمئنم با اون دنیا بهتر بود..حتی همون روزایی که از کاراش خبر دار شدم..از دردام خبر دار شد..گفت اینقدر با دردات زندگی نکن..بریزشون دور..تا کی میخوای اینطوری زندگی کنی..من بهت قول میدم وقتی اومدی تو زندگیمون نمی ذارم یه روزم ناراحت باشی..گفت این حالت نتیجه انرژیای منفی هس که تو خونه و اطرافت بهت میدن..فقط قبلش تو برای موندنم کاری کن...
و من رفتنشو نگاه کردم...
+برای بار سوم داره پلی میشه از تو دگر نمی شود دل کند...و اشک و اشک...الان کجاس؟!حتما بی من خوشه👌🏻