2777
2789
عنوان

روزای تار...

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 51 پست
تصمیمتون چیه

راه اخر رو هم امتحان می کنم...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخواید بهش پیام بدید؟

فردا یجایی میخوام برم وقتی برگردم تصمیم قاطع میگیرم..

نگرانشم الانم اصلا نمیبینم انلاین بشه..میدونم احتمالا از نظر بقیه نگرانیم حماقته ولی خب

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

خودمم درگیر گریه هاشم..اون خیلی مرد معروریه..سه ماه طول کشید تا تونستم ببه خودم علاقه مندش کنم و بگه ...

سلام ، آنلاین شدم فقط اینو بگم که اینکه سه ماه طول کشیده به شما علاقه مند شه و ابراز علاقه کنه فقط به غرورش برنمیگرده ، اون آدم کیس و کیسای دیگه ای تو زندگیش بوده که قلب و فکرش درگیر اون آدما بوده و مسلما با اومدن یه آدم تازه طول میکشیده تا احساساتش رو به اون آدم تازه معطوف کنه. امیدوارم الان که من این پیام و برات مینویسم حالت خیلی بهتر شده باشه و کم کم با نبود اون آدم کنار اومده باشی.

یه جایی که تو تاپیکات نوشته بودی مغزت از هجوم افکار داره میترکه دقیقا حال و روز من بود تو همین سن شما و در مواجهه با اولین رابطه ی احساسی و عاطفیم و الان با گذشت سالها یه جورایی تو روبرو شدن با هر بحرانی برام مثل عادت شده که بدجوری اذیتم میکنه. فکر کردن و زوم کردن طولانی مدت روی یه مسعله آدم و از پا میندازه. من اسمش و گذاشتم نشخوار ذهنی. به خاطر فکر کردن زیاد و بیهوده به مسایل مختلف الان دچار ریزش موی شدید و سفید شدن موهام شدم.

تو نذار مثل من بشی ، نذار این فکرا عادتت بشه. خودت و پیر نکن