2777
2789
عنوان

روزای تار...

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 51 پست
خواهش میکنم ما از دور بخایم حرف بزنیم قطعا میشه قضاوت شما اما ... اول اینکه اون گذشته پدرتون رو نب ...

مورد اول و دوم کاملا درست...

مورد سوم میگفت که فقط ی سیم داشته باشم وقتی اومدم پیش تو روشنش کنم..بهش گفتم خب بی فایده است اخرش به خاطر کارت وقتی بریم زیر یک سقف مجبوری روشنش کنی اون خط رو پس بذار از الان عادت کنیم...و در ضمن کسی که ده سال با یکی باشه پیدا کردن شماره اش براش سخت نیس..باید مرد خودش تعهد داشته باشه و خانومشو به موقع در جریان بذاره که اگرم کسی پیامی دادمتوجه باشه خانم...

در مورد تجسس درگوشی بله حق با شماست..اما گوشی رو که از دستم کشید خودش بقیه رو بدگمان کرد...و همش بیقرار بود زمانیکه گوشیش دستم بود و بقیه فهمیدن..عادی نبود رفتارش دیگه...

به جز اون استوری که بعدش بلاکم کرد با همون خط و اون یکی خطش برام بازه،هیچ خبرو سیگنالی ازش نیست..اون یه مرد مغروره و غرورشم خیلی بالاست..لج بازه و به من گفته بود اگه لج کردم خودمم بمیرم لج می کنم و اگه تو رو در رو شدی با هر کدوم از افراد گذشته من دیگه بهم فکر هم نکن...اون زمانم ک منو رو ب رو کرد تو پنج دقیقه و بی اطلاع قبلی من توان تشخیص نداشتم..بارها بهش گفته بودم اگه میخوای همچین کاری کنی بعد بگی تموم نمیخوام،من باودمو با خودت میخوام..

الان میفهمم فقط بابد خودمو کنار میکشیدم از اول و بهش میگفنم اگه منو میخوای برو تمومشون کن و با منت می موندم..اما من فقط خودمو بی اعتبار کردم..ـ

هر چیزی به نطرتون اومد بگین ممنون می شم 

شما اقا هستین و چند ساله؟!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

مورد اول و دوم کاملا درست... مورد سوم میگفت که فقط ی سیم داشته باشم وقتی اومدم پیش تو روشنش کنم..به ...

بله اقا هستم متولد 70 هستم و 30 سالمه... 

جسارت منو ببخشید اگر نباید پیام میدادم..

خاهرم من هم جنس خودمو خیلی خوب میشناسم...

خواهش میکنم گزینه سوم چهارم نباش...

هنوزم بهش فکر میکنین ...نکنین ب خودتون خیانت نکنین...

این چیزایی ک شما از ایشون نوشتید خیانت کار بودن وقتی رفتید زیر ی سقف میخاستید چیکار کنید؟

بزارید رک بگم اگر این خیانت رو حضوری با چشم میدید چی؟

خواهر من روزا رو هدر نده هرروز ب خودت بگو ازش متنفری بدی هاشو تکرار کن مرور کن...

حالا که مُد شده ...!!کاربر سال 92 هستم..   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اقا هستم متولد 70 هستم و 30 سالمه...  جسارت منو ببخشید اگر نباید پیام میدادم.. خاهرم من ه ...

نه مشکلی نیست که پیام دادین،چونمردا رو درک کردین خواستم مطمین بشم اقا هستین 

نمی دونم واقعا خیلی خودمو باختم و گم کردم..انگار همه دنیا برام تنگ اومده...عشقی بهم نداشت به نظرتون؟!

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نه مشکلی نیست که پیام دادین،چونمردا رو درک کردین خواستم مطمین بشم اقا هستین  نمی دونم واقعا خی ...

حتما عشقی داشته که اینطوری گریه میکرده براتون...

کاش اون جریان مالی با اون خانوم رو متوجه میشدید کامل.. که چی داره باعث میشه که نتونه قاطع تموم کنه...؟

من احساسم اینه که تحت فشاری بجز وابستگی ب اون فرد بوده.. 

حتما عشقی داشته که اینطوری گریه میکرده براتون... کاش اون جریان مالی با اون خانوم رو متوجه میشدید کا ...

من خودم فکر میکنم همکارش مصلحتی اونطوری به پسرخالم گفته...و در واقع چیزی نیست...چون اون خانم خودش وضع مالی خوبی نداشت و خیلی معمول بود...اما مثلا ممکنه ی چیزی مثل پول شویی صورت گرفته باشه و این خانم شاهدش باشه...

بابام پریشب میگفت که به نظرمن واقعا گیری داره با اون خانم که باتوجه به واکنش های تو میترسیده بهت بگه 

چون روز اخر به بابام گفته بود من دخترتونو هنوزم دوست دارم،اما دیگه ازش میترسم...

فکر می کنم ترسیده از بی اعتمادیم

حتما عشقی داشته که اینطوری گریه میکرده براتون... کاش اون جریان مالی با اون خانوم رو متوجه میشدید کا ...

خودمم درگیر گریه هاشم..اون خیلی مرد معروریه..سه ماه طول کشید تا تونستم ببه خودم علاقه مندش کنم و بگه دوستت دارم...چه برسه به اشک ریختن..اون باورش از من خراب شد..نمی دونم باید چ کرد

من خودم فکر میکنم همکارش مصلحتی اونطوری به پسرخالم گفته...و در واقع چیزی نیست...چون اون خانم خودش وض ...

اره دقیقا همینه ،،حدس منم همینه... این خانوم کاملا در جریان ی اتفاقی بوده و دائما داشته نامزد شمارو تهدید میکرده...

هنوزم انلاین بودنشون رو چک میکنید؟ البته اگر کلا بلاک نکرده باشع شما رو...( این برای من خیلی دردناک بود..وقتی خوندم.)

اره دقیقا همینه ،،حدس منم همینه... این خانوم کاملا در جریان ی اتفاقی بوده و دائما داشته نامزد شمارو ...

ما هر دو دو تا خط داریم و هر دو تا خط هم دو داریم 

با یکی از خطها همیشه باهاش چت می کردم فقط..اونم فقط اون اکانتشو که باهاش استوری گذاشت و بعد هشت ساعت اومد منو بلاک کرد..اون یکی اکانتش ک با هم چت میکردیم بلاک نیستم...و اون خطمم کلا هر دو اکانتش بلاک نیستم..

خیلی وقتا نگرانشم میشم حتی که انلاین نمیشه 🤦🏻‍♀️😔

از اون خانمم ی خط داشتم که ماه اول جداییمون گاهی میدیدم همزمان انلاینن،و یه ماه بعد از جداییمون کلا واتساپ اون خطشو پاک کرد و تلگرامشو گذاشت اون خانم..نمی دونم شاید نامزدم به خاطر تهدید بابام نسبت به اون خانم میخواسته ازش محافظت کنه و بهش گفته پاک کنه واتساپ اون خط رو ک ما داریم...

ما هر دو دو تا خط داریم و هر دو تا خط هم دو داریم  با یکی از خطها همیشه باهاش چت می کردم فقط.. ...

دیگ هیچ احوالی ازش از هیچکس نشنیدید؟

دیگ هیچ احوالی ازش از هیچکس نشنیدید؟

خواهرهاش گه گاه استوری میذارن 

و دوستشم استوری میذاره ک من ب خاطر مجید سین نمی کنم

فقط تنها خبری که دارم اینه که باباش همون روزا که من اتفاقی مجید رو دیدم بیرون...نزدیک به یک ماه و نیم از جداییمون میگذشت..،،،به دوست مشترک باباهامون زنگ زده بود گریه کرده بود که من دوستمو خیلی دوست داشتم و همش تقصیر این پسره اس و دیگه نمیذارمش ازدواج کنه حتی...

خبری ندارم...همون روزای اخر ک دیگ داشتیم جدا می شدیم بهم گفت که قلبم له شده همه دلخوشیمو ازم گرفتی و...و روز اخرم گفت ادمها را ایمانشان به هم می رساند.

میبینم گاهی ساعتای جفتی ست میکنه ۱۰:۱۰ یه قراره انگار با دوس دختراش!!!

خواهرهاش گه گاه استوری میذارن  و دوستشم استوری میذاره ک من ب خاطر مجید سین نمی کنم فقط تنها خ ...

بنظرم فقط این وسط شما داری خودتو پدر مادرتو داغون میکنین...

سعی کنین فراموش کنین..چون اینطور ک از ظواهر پیداس ایشون مثل شما بیقراری نمیکنه...

تو این روابط اکثر مواقع این دختره که ضربه میخوره..

برگردین ب زندگی اول بخاطر خودتون دوم بخاطر عزیزانتون.. 

چه میشه کرد زندگی هزار جور بازی داره...

بنظر من این اعتماد برگشتنی نیست. 

دلها از هم چرک شده..

بنظرم فقط این وسط شما داری خودتو پدر مادرتو داغون میکنین... سعی کنین فراموش کنین..چون اینطور ک از ظ ...

اون اینقدر دورش شلوغه ک نبود منو حس نکنه...الانم اگه اصرار دارم به اینکه اگه اخرین شانسی دارم امتحانش کنم به این دلیله که نمی خوام بیشتر از این  به دوریم عادت کنه...

تنها راه اثر گذاشتن روی اون هم دیداره...روز اخر گفت نیا چون اگه ببینمت نمیتونم تموم کنم..چندین بار رفتیم که تموم کنیم هی با دیدنم مردد می شد...

اون اینقدر دورش شلوغه ک نبود منو حس نکنه...الانم اگه اصرار دارم به اینکه اگه اخرین شانسی دارم امتحان ...

شما با خودت کنار اومدی؟ مطمئنی  این شک ها زیر ی سقف نمیرن؟

خط اول هم خودتون گفتین دورش شلوغه! 

شما با خودت کنار اومدی؟ مطمئنی  این شک ها زیر ی سقف نمیرن؟ خط اول هم خودتون گفتین دورش شلوغه!& ...

من  فکر می کنم اون اگه ازدواج کنه خیانت حسی و جنسی نمیکنه ولی ممکنه ارتباطات عادی با گذشتش داشته باشه...

من می دونم میتونم از سمت خودم اعتماد کنم و بسازم اما اون رو نمی دونم..راهشم نمی دونم

من  فکر می کنم اون اگه ازدواج کنه خیانت حسی و جنسی نمیکنه ولی ممکنه ارتباطات عادی با گذشتش داشت ...

مگه میتونین با ارتباطات عادی کنار بیاین؟

مورد دوم راهش قطعا از طرف شما نباید باشع..

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792