2777
2789

لايك

خدای مهربونم از اعماق وجودم برای لطف بی کرانت سپاسگذارم و میدونم همیشه منو میبینی و صدای من رو میشنوی از اینکه نور امیدم در تمام لحظه های تاریک ناامیدی بودی سپاسگذارم،و از این لحظه تا اخرین لحظه زندگیم تک تک ثانیه های باقی مانده عمرم رو ب قدرت بینهایتت گره میزنم من رو در مسیری قرار بده ک هم تو خشنود باشی و هم من رستگار ،همه چیز من ب دستهای پر مهر تو سپرده شده❤️برای همتون ارزوی اشکی از جنس شوق دارم😘❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز رفتم جلو آینه 

چشم هام درست نمی دید 

یکم که گذشت 

به جای صورت خودم یکی دیگه رو دیدم 

شوکه شدم ....

لامصب داداشم نزاشت بقیه خوابو ببینم 😐😑🤦

فرشاد و آریا عاشقتونم حتی به غلط    

فیلم ترسناک بگید من ببینم😐

هرچی میبینم برام قشنگه ترسناک نیست دیگه😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

از این ترسناکتر؟   

نشسته بودم با دوستام تو کافه
دختره یهو گفت:
آره نامزدم یه تتو داره رو کمرش فوق العاده خوشگله
دوستش گفت آره دیدم!

و سکوت عمیقی برفضا حاکم شد

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
از این ترسناکتر؟     نشسته بودم با دوستام تو کافه دختره یهو گفت: آره نامزدم یه تتو داره ...

🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خب اینو زیاد گفتم ولی واسه خودم هنوز ک هنوزه خیلی ترسناکه

ظهر بود طرفای 4 و نیم بعد منتظر بودم عصر شه برم گوشی بخرم و اصلا خواب نبودم یه حس بدی بهم دس داد حس کردم یکی تو اتاقه بعد همینجور ک داشتم لول میزدم تو جام  حس بدی داشتم ک انگار تنها نیستم رومو برگردوندم تا از اون وری بخوابم لبه تخت واسه یه لحظه یه مرد دیدم و داد زدم یا ابلفضلللللل و دویدم تو حال😂

من یک دوستی داشتم مثلا ۱۵ سال پیش ، که دانشجو بودم آینده رو میدید میدونست که کرونا میاد یا  رفتار های آینده رو پیش بینی می‌کرد میدونست چه روزی چه استادی نمیاد یا دقیقا کی داره توی خونش چیکار میکنه یکسری اطلاعات هم در مورد خودم بهم داده بود که بعدا درست دراومد اونموقع مسخرش میکردیم همیشه هم میگفت دیگه نمیزارن بیشتر از این بگم ...