2789
عنوان

رابطه.

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 82 پست
نه گلم مقایسه نمیکنه فقط یبار دو سال پیش گفت شبیهشی و همه این حرفا برا خیلی وقت پیشه که مثلا از فلان ...

بیخیال گلم ایجوری خودتو عذاب میدی حالا خیلی ها به دغدغه تو میخندن برو شکر کن طرفت انسان🤷‍♀️ 

حالا فکر کن توهم بگی از فلان بازیگر خوشم میا یا هرچیزی اون باید ناراحت شه. چیزی بوده که گذشت مهم اینه دوست داره 

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
عزیزم ممکنه شما نسبت به این مسئله حساس باشید و هیچ موردی هم نداره. اما تا به حال با خودش راجع به ای ...

گلم من گفتم بهش و اینچیزایی که میگم برا ۲ سال پیشه

الان اصلااا از این حرفا نمیزنه و خیلی معذرت خواهی کرده ازم و تلاش کرده برا حال خوبم ولی بازم من حسم خوب نمیشه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم میدونم از نظر منطقی اوکیه ولی از نظر احساسی نمیدونم چطور درست کنم اوصاع رو☹

آخه از نظر احساسیم اوکیه درسته که از قیافه اونا خوشش میاد ولی عاشق شماست

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
گلم من گفتم بهش و اینچیزایی که میگم برا ۲ سال پیشه الان اصلااا از این حرفا نمیزنه و خیلی معذرت خواه ...

اگر دیگه تکرار نمیکنه،جایز نیست خودت رو اذیت کنی

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
تو خودت چی از قیافه هیچکس خوشت نیومده از بازیگرا خواننده ها ولی خب عاشقشونم نیستی خودتو بزار جای‌اون ...

باورت میشه با اینکه خیلی موافقم با اینکه طبیعیه از بعضی بازیگرا خوشش بیاد بازم حالم اینه؟واسه همین دارم اذیت میشم🤦🏻‍♀️😂

ب این فکر کن اگ قرار بود مثلا ب اون بازیگر یا حتی یکی خوشگلتر از اون فکر کن و حسرت بکشه واقعا دلیلی ...

دقیقا خودشم میگه من به هیچکس حسی ندارم عاشق توام اگه کس دیگه ای رو دوس داشتم که نمیتونستم با تو باشم ولی من حالم خوب نمیشه

بنظرتون جدا شدن ازش میتونخ چیزی رو درست کنه؟اخه هم خیلی عاشقشم نمیخوام ازش جدا شم هم حس میکنم کلا همینم و با یکی دیگه هم باشم باز همینطورم

عه چه بیخیاله پس😂 خب باهاش صحبت کن 

اره میگه من هیچ هدفی نداشتم از گفتن اون چیزا مطمئتم که توام مث منی فقط من بدجورم😂

خیلی صحبت کردم و دوساله دیگه چیزی نمیگه ولی من تو ذهنم مونده و دارم اذیت میشم هرچقدم تلاش کرده حالم خوبه شه نمیشه

بهش بگو که خوشت نمباد این چیزارو بگه و حساسی دیگه نمیگه

اصلا چیزی نمیگه

اخرین بار دوسال پیش یه ماه مثلا بعد از رابطه گفته

ولی من از ذهنم نمیره با وجود همه تلاشاش بازم حالم بده

اصلا چیزی نمیگه اخرین بار دوسال پیش یه ماه مثلا بعد از رابطه گفته ولی من از ذهنم نمیره با وجود همه ...

تو دیگه باید بری خودتو درمان کنی 😐

من اسم دوس پسر دوماه پیشمو یادم نیس 🤣

چن سالته

آخه از نظر احساسیم اوکیه درسته که از قیافه اونا خوشش میاد ولی عاشق شماست

ینی ممکن نیست فقططط از قیافه من خوشش بیاد یکی؟این خیلی غیر منطقیه نه؟از عشقش مطمئنم ولی این حس که یکی دیگه هم بنظرش مثلا قیافش خوبه و اینا اذیتم میکنه هرچند میدونم جنس احساسش به اونا متفاوته