2777
2789
عنوان

رابطه.

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 82 پست
ینی ممکن نیست فقططط از قیافه من خوشش بیاد یکی؟این خیلی غیر منطقیه نه؟از عشقش مطمئنم ولی این حس که یک ...

عزیزم من نمیدونم دیگه چی بهت بگم😐 

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
تو دیگه باید بری خودتو درمان کنی 😐 من اسم دوس پسر دوماه پیشمو یادم نیس 🤣 چن سالته

خودمم همین حسو دارم ولی نمیتونم الان برم پیش روانشناس

منم جز این قضیه چیزای دیگه رو یادم نمیمونه😂

۲۰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشبحالت چه رابطه خوبی داری  منم ۲۰ سالمه اما سینگل🤕

امیدوارم یه رابطه خیلی خوب داشته باشی گلم

ولی من واقعا دارم عذاب میکشم وقتی میبینم چقد خوبه و من این حسو دارم

واسه همین رفتارام هرروز عذاب وجدان دارم و خب نمیدونمم باید چطور درمانش کنم☹

نگران نباش منم عین توم و میخام بهم بزنم😊

چرا دلیلت چیه؟

اخه برا من خیلی سخته بهم زدن چون تنها مشکلم تو رابطه همینه و خیلی همو دوس داریم خیلی ازاردهندست کاش حداقل دوسش نداشتم😑

چرا دلیلت چیه؟ اخه برا من خیلی سخته بهم زدن چون تنها مشکلم تو رابطه همینه و خیلی همو دوس داریم خیلی ...

خو عین منی دلیلشم میدونی دیه خوشم نمیاد شاید از نظر بقیه ما خیلی حساس باشیم ولی هر کی تو جایی ک هس ی رفتارایی داره و حساسیتاش منطقیه😊🙂

خو عین منی دلیلشم میدونی دیه خوشم نمیاد شاید از نظر بقیه ما خیلی حساس باشیم ولی هر کی تو جایی ک هس ی ...

اخه میدونی حس میکنم میتونیم درستش کنیم میتونیم بیشتر تلاش کنیم برا خوب شدن حالمون

ما حساسیم و این حساسیت بنظرم باید از بین بره چون درسته که از یه رابطه میایم بیرون ولی ممکنه رو خیلی چیزای دیگه اثر بذاره

بخاطر همین باید ریشه ای مشکل رو حل کنیم اینکه فقط جدا شیم صورت مسئله رو پاک میکنه ولی اسیبای دیگش ممکنه باقی بمونه و حالمون خوب نشه

بخاطر همین فک کنم نباید مشکل رو از رابطه یدونیم و باید سعی کنیم احساساتمون رو کنترل کنیم

چون فک نکنم منطقی باشه اینکه فقط ما خوشگل باشیم تو جهان

خودمونم از قیافه بعضیا خوشمون میاد ولی منظوری نداریم دیگه نه؟☹

خو عین منی دلیلشم میدونی دیه خوشم نمیاد شاید از نظر بقیه ما خیلی حساس باشیم ولی هر کی تو جایی ک هس ی ...

تاپیکتو دیدم

اگه اینستا داری میخوای پیام بدیم یچیزایی بگم بهت دربارش؟

2790
2778
2791
2779
2792