2777
2789
عنوان

رابطه.

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 82 پست
بیخیال برای تو هم پیش اومده که از بازیگرای مرد خوشت بیاد😁😂

اتفاقا من بهش میگم مثلا فلانی خیلی خوشتیپه و خودشم تاییدم میکنه میگه اره خیلی خوبه و اینا😂ولی نمیدونم چرا اینطورم واقعا خسته شدم از دست خودم😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اتفاقا من بهش میگم مثلا فلانی خیلی خوشتیپه و خودشم تاییدم میکنه میگه اره خیلی خوبه و اینا😂ولی نمیدو ...

عه چه بیخیاله پس😂

خب باهاش صحبت کن 

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
شما از هیچکدوم از بازیگران مرد خوشتون نمیاد ؟

میاد ولی بهش میگم ناراحت نمیشه

من دقیقا مشکلم همینه که میدونم حسم الکیه میدونم دارم اشتباه میکنم و حرفم منطقی نیست ولی نمیدونم چطور درستش کنم

اسم بازیگرا چیه؟ اون بازیگری که میگه شبیهشی کیه؟ چه عیبی داره؟ !! شوهر من میگه شبیه بهنوش طباطباییم ...

به من میگه شبیه مونیکا بلوچی ای ولی دقیقا منم شباهتی نمیبینم😂البته چنتا از دوستامم میگن

ولی اذیت میشم خیلی

خب عزیزم بهش بگو دوس دارم با خودم مقایسه ام کنی ن یکی دیگه

نه گلم مقایسه نمیکنه فقط یبار دو سال پیش گفت شبیهشی و همه این حرفا برا خیلی وقت پیشه که مثلا از فلان بازیگر خوشم میاد قیافه فلان بازیگر خوبه و اینا

الان اصلا نمیگه

و خیلی سعی کرده حالمو خوب کنه هزار بار قهر کردم کلی نازمو کشیده کلی معذرت خواهی کرده ولی بازم حالم خوب نمیشه که نمیشه،البته بهتر شدم ولی خوب نمیشم نمیدونم باید چیکار کنم☹

یادم به یه چیز افتادم یه خانمی میگفت شوهرش هر چی میشد هی میگفته مث خواهرم این خانومم حرصش میگیره از ...

😂😂😂

اخه میدونی اصلا هدفش ناراحت کردنم نبوده فقط چون دوست بودیم گفت

بعد از اونم خیلییی تلاش کرده جبران کنه با همه اخلاقام کنار اومده ولی واقعا دارم اذیت میشم با این اخلاقم نمیدونم چطور باید تغییر بدم این حسم رو

بازیگران محبوب همه هستن بهت نگفته که از دختر همسایمون خوشم میاد بنظر منم هیچ مشکلی نیست 

منم میدونم از نظر منطقی اوکیه ولی از نظر احساسی نمیدونم چطور درست کنم اوصاع رو☹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز