2777
2789
عنوان

رابطه.

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 82 پست

اسم بازیگرا چیه؟ اون بازیگری که میگه شبیهشی کیه؟

چه عیبی داره؟ !! شوهر من میگه شبیه بهنوش طباطباییم 

یبار دیگه میگه شبیه طناز خواهرشی

یبار میگه شبیه فلان بازیگر هندی و.... 

و من خودمو شبیه هیچکدوم نمیبینم  

کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره🤭🤭😂😂😂😂😂🤭🤭
دیوونه شدی حتما این چه ناراحتی ای داره

از لحاظ منطقی که بهش فک میکنم میبینم واقعا ناراحتی نداره و میگم که خب توام از قیافه بعضیا خوشت میاد و اینا ولی واقعا نمیدونم چطور حسم رو کنترل کنم

وقتی یادشون میفتم دستام عرق میکنه تپش قلب میگیرم

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب عزیزم بهش بگو دوس دارم با خودم مقایسه ام کنی ن یکی دیگه

دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹

یادم به یه چیز افتادم یه خانمی میگفت شوهرش هر چی میشد هی میگفته مث خواهرم این خانومم حرصش میگیره از دفعه بعد هر چیزی میشده میگفته مثلا ارههه مثل داداشم میگفت شوهرش حرصش در اونده بهش میگه بس کن کم بگو داداشم داداشم خانومم اونجا بهش میگه تو هم کم بگد خواهرم خواهرم 

دیوونه شدی حتما این چه ناراحتی ای داره

حس میکنم مشکل دارم

ینی حس نمیکنم مطمئنم😂

ولی نمیدونم چطور حسمو کنترل کنم

دوس دارم فقط من از نظرش خوشگل باشم از هیشکی خوشش نیاد

دادم دیوونه میشم

از لحاظ منطقی که بهش فک میکنم میبینم واقعا ناراحتی نداره و میگم که خب توام از قیافه بعضیا خوشت میاد ...

بازیگران محبوب همه هستن بهت نگفته که از دختر همسایمون خوشم میاد بنظر منم هیچ مشکلی نیست 

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
فقط این اخلاقتو بزار کنار وگرنه هی گیر میدیو بدترمیشه و ب فنا میره رابطتت چه بااین چه بافرد دیگ

دقیقا میدونم اینو و بخاطر همین میخوام یکاری کنم درست شه حسم ولی اصلااا نمیدونم چیکار

گفتم شاید شما روشی بدونین☹

عزیزم ممکنه شما نسبت به این مسئله حساس باشید و هیچ موردی هم نداره.

اما تا به حال با خودش راجع به این حساسیت صحبت کردید،شاید واقعا متوجه نیست،خیلی از ماها از مشکلات فرار میکنیم یا تو دلمون نگه میداریم.

قطعا اگر بهش بگید دیگه به زبون نمیاره.

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
حس میکنم مشکل دارم ینی حس نمیکنم مطمئنم😂 ولی نمیدونم چطور حسمو کنترل کنم دوس دارم فقط من از نظرش ...

تو خودت چی از قیافه هیچکس خوشت نیومده از بازیگرا خواننده ها ولی خب عاشقشونم نیستی خودتو بزار جای‌اون مشکلت اینه حسودی حسودی الکی😄

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
دقیقا میدونم اینو و بخاطر همین میخوام یکاری کنم درست شه حسم ولی اصلااا نمیدونم چیکار گفتم شاید شما ...

ب این فکر کن اگ قرار بود مثلا ب اون بازیگر یا حتی یکی خوشگلتر از اون فکر کن و حسرت بکشه واقعا دلیلی برا موندن نبود...چن نه من مجبورش کردم برا رابطه که اگ نباشه میکشمش نه چیزی..

پس قطعا منو هم میخاد هم عاشقمه...و اینجور میخاد ازم تعریف کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز