2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یمدت با گوشیم تو رابطه بودیم ، منتها اون با شارژر بهم خیانت کرد ، منم ولش کردم ، الان یمدته لب ...

😐😐😂😂😂😂

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
قد  وزنت  بگو😂😟

154

39😭

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
از خودمم بپرسن اه حقیقت😂😂😂😂😍😫😂😂😂

اسم عشقت اع😐

تو بیا منو ادم کن من بدترم همین امروز یه کیلو نون خامه ای خوردم 😑 عاشق برنج و شیریمی 🙃

😂😂😂😟نون خامه ای ارزش داره 

تو به من خنگ بود ساقه طلای چیش جذابه یه بسته ساعت 3خوردم😂😂😂😂💔😫

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد دلبر :/
😂😂😂😟نون خامه ای ارزش داره  تو به من خنگ بود ساقه طلای چیش جذابه یه بسته ساعت 3خوردم😂😂😂 ...

خوردن خودش جذاب ترین و لذت بخش ترین بخش زندگیه 😉

✌️                                                https://harfeto.timefriend.net/16303622788192                         
حسن😟 

😂😍چند سالته