2777
2789
عنوان

طلاق و جدایی

125 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من دوستم تازگیا تقریباً جدا شده یعنی فقط مونده وکیل کاراشو بکنه دیگ طلاقش تمامه بعد خیلی خیلی خانوادش اذیتش میکنن هرروز کارش شده گریه خیلی بهش غر میزنن تیکه کنایه میزنن خیلی براش ناراحتم کسی تجربه بعد از طلاق داره بنظرتون بعد مدتی این دعواها درست میشه یا تا آخر اذیتش میکنن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امان از این پدرو مادرو خانواده های نااگاه .

که نمیدونن ازادی یه دختر از دست شوهرش یعنی چی

بگوگریه نکن محکم باش. حرف یاد بگیر

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خاک تو سر خانوادش کنن

اگرم بدون دلیل موجه جدا شده ،خاک توسردوستت کنن

والا تواین شرایط گرونی اصلا طلاق عاقلانه نیست

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

خانوادش خیلی بیشعورن ببخشیدا

تار پود این هستی ،بر دو اصل استوار است : توکل به آغازگر، و ایمان به بازدهی هر نیت (کارما) هر صبح با این باور بیدار میشوم که آنچه در توانم هست را انجام دهم و باقی را به قدرت برتر بسپارم. زندگی، آینه اعمال ماست...

چرا جداشده؟ کاش مستقل میشد

خواهرش مجرده مستقله بعد خیلی تو فکر اینه که بره با خواهرش زندگی کنه بره سرکار ولی هنوز نمی تونه چیزی بگه و اینکه انقد خانوادش بهش سخت میگیرن که اصلا اجازه مستقل شدن نداره

کم میشه ولی نیش کنایه زیاده و تا اخر نگاه ها بهش تو جامعه و خانواده سنگینها

عارع بیچاره از الان نگاهای فامیل و خانواده و کلی حرف هستش دلم براش خیلی میسوزه گناه داره

امان از این پدرو مادرو خانواده های نااگاه .که نمیدونن ازادی یه دختر از دست شوهرش یعنی چیبگوگریه نکن ...

دقیقا بخدا به هرکی که تعریف میده همه میگن خانوادش خیلی بدن چون اصلا نمیفهمن و اینکه این دختر سر همین اذیت شدنا بود که شوهر کرد یعنی انقد حالش بده خیلی عذابش میدن