2777
2789
عنوان

واکنش شما چیه؟ایا ناراحت میشید؟!

197 بازدید | 36 پست

این قضیه مال الان نیست

ما ماشین نداریم دختر داییم زنگ زدن بریم بیرون خودشون پیشنهاد دادن که بیان دنبالمون باهم بریم بیرون بعد اونجا هر چی شوهرمو شوهرش خرج کردن حساب کتاب کردن 

بعد دختر داییم به شوهرش گفت پول بنزینم حساب کردین؟؟!

من موندم هیمنجوری بعد شوهرم پول بنزینم داد

ولی من یه خورده ناراحت شدم که پول بنزینم حساب کردن حالا بقیه چیزا مهم نیست ولی تعجب کردم از این کارشون 

حق داشتم ناراحت بشم؟!یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جورایی هم حق داشتی هم نه اگه مسافرت طولانی ومسر دور بوده مثلا ۱۰۰۰کیلومتر اینا حق داشتن پول بنزین تقسیم کنن اما اگه درون شهری بوده کارش زشت بوده من باشم دیگه باهاشون جایی نخواهم رفت🙌

خدایا مسافر 

اگه از اول توافق کردین همه چی نصف نصف ایرادی نداره 

هرچند بهتر بود اون مدلی مطرح نکنن

ولی اگه به من بود اگه طی روز واقعا بهم خوش گذشته باشه با این چیزا اعصابمو خورد نمیکنم

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

نه 😐ما همیشه همین کارو میکنیم درسته اونا پیشنهاد میدن بد نبود خودتون پولو حساب کنید اصا تعارف...نگرفتن چه بهتر 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️