2777
2789
عنوان

واکنش شما چیه؟ایا ناراحت میشید؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست

خب حق داری ناراحت بشی واقعا پول بنزین چرا حساب کرد،خودشون اومدن دنبالتون برید بیرون ، بنظرم مهم نباشه اصلا برات،فک نکن بهش

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسافرت که گرفتید 

یه دور زدن دیگه این خسیس بازیا رو ندارن که 

مادرشوهر پدر شوهر منم یه بار با ماشینشون اومدن دنبالمون برگشتنه چراغ بنزین روشن شد به شوهرم گفتن باک رو پر کن.  

با آژانس می‌رفتیم کمتر میشد 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
نه 😐ما همیشه همین کارو میکنیم درسته اونا پیشنهاد میدن بد نبود خودتون پولو حساب کنید اصا تعارف...نگر ...

ولی شوهرم قبل اومدن اونا تخمه و چیپس و پفک برای بچها خریدن 

اونارو حساب نکردن هیجی نگفتن ..بعد که رفتم به شوهرم گفتم چرا اونارو حساب نکردی گفت روم نشد 

ولی جالبه اونا اصلا به روی خودشون نیاوردن انگار از خونه اوردیم 

ولی شوهرم قبل اومدن اونا تخمه و چیپس و پفک برای بچها خریدن  اونارو حساب نکردن هیجی نگفتن ..بعد ...

دیگه جایی نرید باهاشون 🌹😘

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اگه از اول توافق کردین همه چی نصف نصف ایرادی نداره  هرچند بهتر بود اون مدلی مطرح نکنن ولی اگه ...

با این پستت دلگرم شدم 

همینکه به بچم خوش گذشت همینش خوبه 💗

با این پستت دلگرم شدم  همینکه به بچم خوش گذشت همینش خوبه 💗

آفرین عزیزم درستشم همینه اونهمه پول فدای یه لحظه لبخند و شادی بچه ات   

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
مسافرت که گرفتید  یه دور زدن دیگه این خسیس بازیا رو ندارن که  مادرشوهر پدر شوهر منم یه ب ...

اگه مسافرت بود برام مهم نبود

درون شهری بود قبل شروع این پیک که همه جا باز بود 

مسافرت بود برام مهم نبود درون شهری بود قبل شروع این پیک که همه جا باز بود 

منم جات بودم ناراحت میشدم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

ما با یک جمعیت زیاد سفرهای ده روزه هم میریم،و هیچوقت این مشکلات پیش نیومده.

این مسائل خرج سفر رو هم باید آقایون بین خودشون حل کنند.

و واقعا درسته که تو سفر میشه آدما رو شناخت،امیدوارم براتون تجربه ی خوبی شده باشه که با اون خانم دیگه جایی نرید!

شاید از نظر دوستان اغراق به نظر بیاد،ولی ما با یک خانواده از نزدیکانمون سفر رفتیم و خرج همه چیز تو ده روز با خودمون بود.

دیگه پول بنزین چیه که اون خانم میاد همچین حرفی میزنه!

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!