2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگه تازه سز شده باشی میگن طبیعیه برو دکتر شاید با لاپرا درست بشه توی این سه سال جلوگیری داشتی؟

نه نداشتم عزیزم باردار نشدم.چسبندگی مانع بارداری میشه؟؟من چند روز دیگه باید برای کیستم ک بزرگه لاپارا کنم.به نظرتون دکتر میتونه چسبندگی هم رفع کنه با لاپارا؟

عزیزم من تجربه لاپرا نداشتم ولی احتمالا بتونه برای چسپندگی کاری بکنه از دکتر نپرسیدین؟ من سزارین شد ...

منم سزارین اولم بچم فوت شدیک سال نیم بعد باردار شدم.شما همونی هستین ک گفتین مسمومیت بارداری گرفتین پسرتون فوت شد؟منم بارداری اولم مسمومیت بارداری گرفتمِ..نه باید برم ازش سوال کنم.

منم سزارین اولم بچم فوت شدیک سال نیم بعد باردار شدم.شما همونی هستین ک گفتین مسمومیت بارداری گرفتین پ ...

اره مسمومیت گرفتم دکتر بهتون گفت چند وقت بعد اقدام کنین؟؟

توی بارداری بعدی چکار کردین مسمومیت تکرار نشه؟ 

دارو چی؟

اره مسمومیت گرفتم دکتر بهتون گفت چند وقت بعد اقدام کنین؟؟ توی بارداری بعدی چکار کردین مسمومیت تکرار ...

دارو چیزی ندادن.کاری نکردم دکتر گفت تو بارداری بعدی پیش نمیاد ومعمولا مال بارداری اول هست مسمومیت.فقط چون سزارین شدم جفت لوله هام بسته شده بودن ک با عکس رنگی خدارو شکر باز شدن وبعد باردار شدم من تنبلی تخمدانم داشتم الانم دارم.

اره مسمومیت گرفتم دکتر بهتون گفت چند وقت بعد اقدام کنین؟؟ توی بارداری بعدی چکار کردین مسمومیت تکرار ...

وقتی شرایطشو پیدا کردم اقدام کردم یادم نیست چند وقت بعد بود .ولی فکر کنم 40روز بعد مناسب باشه.

چرا فوت شد عزیزم؟

مسمومیت گرفتم ۲۹ هفته سز شدم الان دو ماه گذشته ولی میخام چند ماه دیگه اقدام کنم منم از چسپندگی ترسوندن

لطفا  بعد انجام دادی بهم خبر بده برای چسپندگی چکار کردی

ایشالا که درست میشه

مسمومیت گرفتم ۲۹ هفته سز شدم الان دو ماه گذشته ولی میخام چند ماه دیگه اقدام کنم منم از چسپندگی ترسون ...

باشه عزیزم تو همین تاپیک میگم بهت.شاید جسبندگی نداشته باشی عزیرم معنولا چندتا سزارین چسبندگی میاره.اقدام کن برای بارداری بعد اگر نشدی دکتر بگو عکس رنگی وسونوبرای تشخیص چسبندگی بنویسه برات.

دارو چیزی ندادن.کاری نکردم دکتر گفت تو بارداری بعدی پیش نمیاد ومعمولا مال بارداری اول هست مسمومیت.فق ...

یعنی سزارین باعث بسته شدن لوله ها شده؟

مگه میشه؟

بمن گفتن زود نباید اقدام کنی مثلا یکسال بگذره تا بخیه های داخلی خوب جوش خورده باشه

دارو چیزی ندادن.کاری نکردم دکتر گفت تو بارداری بعدی پیش نمیاد ومعمولا مال بارداری اول هست مسمومیت.فق ...

یعنی اسپرین هم نخوردین؟

اخه من هرکیو دیدم برای بارداری بعدی بهش اسپرین و هزرو امپول انوکساپارین دادن

شما چطور هیچی مصرف نکردی؟

بارداری بعدی چون تجربه بد داشتیم که استرسش آدمو میکشه