2777
2789
یعنی سزارین باعث بسته شدن لوله ها شده؟ مگه میشه؟ بمن گفتن زود نباید اقدام کنی مثلا یکسال بگذره تا ...

من تنبلی داشتم اقدامم یک سال ونیم شدیعنی زود باردار نمیشدم.اره یکسال صبر کن..شاید عفونت در اثر سزارین باعث بسته شدن بشه.عزیزم.

یعنی اسپرین هم نخوردین؟ اخه من هرکیو دیدم برای بارداری بعدی بهش اسپرین و هزرو امپول انوکساپارین داد ...

اسپرین تا چند ماه خوردم ولی تا اخر بارداری نبود..امپول نه نزدم تو بارداری ولی بعد از سز امپول هپارین چند تا دکتر داد زدم.بعد از هر سزارین هپارین میدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تنبلی داشتم اقدامم یک سال ونیم شدیعنی زود باردار نمیشدم.اره یکسال صبر کن..شاید عفونت در اثر سزاری ...

حال روحی خوبی ندارم نمیتونم صبر کنم میخام بعد از پنج ماه اقدام کنم

قبلی رو با بدبختی باردار شدم که اینجوری شد

حال روحی خوبی ندارم نمیتونم صبر کنم میخام بعد از پنج ماه اقدام کنم قبلی رو با بدبختی باردار شدم که ...

منم این روزا رو گذروندم از همه لحاظ داغون بودم.ولی لطف خداشامل حالم شد وباز بطور طبیعی باردار شدم بدون هیچ قرصی ولی اولیم با دارو تخمکگذاری باردار شدم تنبلی دارم..حجامت کردم ورازیانه خوردم فقط یه مگگاه تخمکام خوب شد.وطبیعی باردار شدم البته اول لطف وتوجه خدا بود. 

حال روحی خوبی ندارم نمیتونم صبر کنم میخام بعد از پنج ماه اقدام کنم قبلی رو با بدبختی باردار شدم که ...

اگر زود باردار میشی بیشتر صبر کن.اگر زود باردار نمیشی بعد از 6ماه اقدامتو شروع کن تا بگیره همون یه سال میشه.

نگران نباش گلم خدا خیلی بزرگه.از خودش بخواه تا یه بچه دیگه بهت بده وبه سلامتی زایمان کنی.

اگر زود باردار میشی بیشتر صبر کن.اگر زود باردار نمیشی بعد از 6ماه اقدامتو شروع کن تا بگیره همون یه س ...

نمیدونم قبلا دوتا سقط داشتم و شوهرمم یکم ضعیفه

یعنی بعد از شش ماه زود باردار بشی مشکلی پیش میاد؟  شما کسیو دیدین که اینجوری مشکل داشته باشه؟

خداروشکر که خدا بهت نظر کرده

میگن بعد از زایمان رحم اماده تره