2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میدونم عزیزم ما که نتونستیم به اونا بفهمونیم جشن نگیرید دورهمی نرید ولی از شما یه انتظار دیگه دا ...

بله گلم قبول دارم بعضی از مذهبی ها واقعا افراطی عمل می کنن و کارشون درست نیس مثلا میگن تو هیئت اصلا کرونا نمیاد و از این حرفا. 😐

آره واقعا ان شاالله که خطری نباشه و همه مردم رعایت کنن🤲🌻

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
من کی گفتم میرم الکی چرا میگی 😮

اونجا داشتن خودشونو میکشتن هرجور رفتار میکردن تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن هرکی هررفتاری میکنه ماهم مثل خودش برخورد میکنیم 

بدون امضا

عزیزان کسی که خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش زده به خواب نه!! 

حالا شماها 20 صفحه به اسی بگید نرو اون کار خودش میکنه الکی توجیح میکنه!! 

من که دیگه به هیشکی نمیگم نرو چون میدونم بی فایدست 

انسان محکوم به آزمون و خطا از بس که خودخواهه

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

اونجا داشتن خودشونو میکشتن هرجور رفتار میکردن تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن هرکی هررفتاری میکنه ماهم ...

اونجا داشتن خودشونو میکشتن تو چرا بمن ربطش میدی برو تا دلت میخواد دعوا کن کی جلوتو گرفته😐 

خدا کافیست❤️
بله گلم قبول دارم بعضی از مذهبی ها واقعا افراطی عمل می کنن و کارشون درست نیس مثلا میگن تو هیئت اصلا ...

اره دقیقا همین حرف جای تعجبه مگه کرونا عقل داره بدونه کجا باید بره کجا نره اگه واقعا میگن جای مقدسه باشه درست پس چرا از بین نمیره 

بدون امضا

عزیزان کسی که خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش زده به خواب نه!!  حالا شماها 20 صفحه به ا ...

من زبونم مو درآورد بس که به دختر عمه م گفتم نرو نرو باور کن ماهی یه بار میره مسافرت. اصلا ضدعفونی کردن و اینا حالیش نیس پیرم کرده و چون زیاد میاد خونه مون می ترسم بدبخت مون کنه. یا مهمون دعوت می کنه تولد میگیره عروسی میره با بچه یه ساله. 😓 خدایا منو نجات بده 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
اره دقیقا همین حرف جای تعجبه مگه کرونا عقل داره بدونه کجا باید بره کجا نره اگه واقعا میگن جای مقدسه ...

امان از جهل مقدس. 🖤