2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 72 پست
من زبونم مو درآورد بس که به دختر عمه م گفتم نرو نرو باور کن ماهی یه بار میره مسافرت. اصلا ضدعفونی کر ...

باهاش رفت و آمد نکن 

اون هرکاری میخواد بکنه بکنه ولی بدون تعارف بهش بگو حالا که رعایت نمیکنی خونه ما نیا

کرونا شوخی بردار نیست 

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

والا تو اون تاپیک من اومدم گفتم نرید خطرداره تو از همه بیشتر داشتی  فحش میدادی و نفرین میکردی&n ...

چه فحشی دادم؟؟؟؟؟؟

به شما فحش دادم ؟

فرد خاصی در نظرم بود؟؟؟؟

این حرف خیلی گرون بودکه هرکی رعایت نکنه دودش تو چشم خودش بره؟؟؟ 

اگه میگفتم هرکی رعایت نکنه دودش تو چشم بقیه بره خوب میشد ؟راضی بودی اون وقت؟؟

بدون امضا

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

باهاش رفت و آمد نکن  اون هرکاری میخواد بکنه بکنه ولی بدون تعارف بهش بگو حالا که رعایت نمیکنی خ ...

مجردم. اگه نیاد بابام میره با ماشین میارتش خونه مون میگه تنهاس کسی رو نداره و کلا خیلی هواشو داره 

. الانم خانم رفته مسافرت ده روز دیگه میاد🤦‍♀️😔

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
همینا نمیگیرن خیالت راحت 

شاید باورت نشه تا الان نگرفته اصلا😮 بدنش قویه لعنتی😂

بعد من با اون حجم از رعایت کردن گرفتم. 

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
چه فحشی دادم؟؟؟؟؟؟ به شما فحش دادم ؟ فرد خاصی در نظرم بود؟؟؟؟ این حرف خیلی گرون بودکه هرکی رعایت ...

شلوغش نکن منم همینارو تو اکثر تاپیکا میگم فک نکن فقط خودتی که بفکر دیگرانی 

خدا کافیست❤️
مجردم. اگه نیاد بابام میره با ماشین میارتش خونه مون میگه تنهاس کسی رو نداره و کلا خیلی هواشو داره&nb ...

به بابات بگو

بگو اون همه جا میره ماهرچی هم مراعات کنیم اون بگیره ماهم گرفتیم

الان خانواده خواهر من 20روزه درگیر کرونادلتا هستند یعنی پدرشون در اومده خواهر نصف شد 

نمیتونه 5دقیقه حرف بزنه از بس سرفه اش میگیره و ضعف داره تازه خودشون هیچ جا نمیرفتند از دخترش که پرستاره و واکسنم زده بود گرفت و بقیه هم گرفتند

پارسالم که ما خودمون گرفتیم دقیقا 1ماه و نیم درگیرش بودیم شوهرم که دور از جون تا پای مرگ رفت

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!

شاید باورت نشه تا الان نگرفته اصلا😮 بدنش قویه لعنتی😂 بعد من با اون حجم از رعایت کردن گرفتم. 

دیدی میگم 

اگرم گرفته صرفا ناقل بوده 

خیلی مورد زیاد دیدم 

نمونش فامیل همسرم مسافرت و دورهمی و .....هبچکدومشون هیچیشون نیس من که تو خونم دایم علائم دارم 

خخخخ

به بابات بگو بگو اون همه جا میره ماهرچی هم مراعات کنیم اون بگیره ماهم گرفتیم الان خانواده خواهر من ...

وای خیلی سخته خدا شفا بده بهشون. 

ولی زندگی و رفت و آمد با آدم بلانسبت شما بی شعور سخته. چون اون که نمی‌فهمه بی‌شعور فقط این منم که عذاب می کشم. مادر خودم پارسال گرفت مردیم و زنده شدیم خودم تو مطب دکتر از حال رفتم 🥺

کاش زودتر واکسن هارو بزنن راحت شیم.